Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nekünk hazudnak vagy maguknak is mikor azt mondják, hogy a belső tulajdonságok számítanak?
Nem viszont lehet szimpi vagy neki de nem talál vonzónak van ilyen es egy szerelmi kapcsolathoz a testi vonzalom is kell es ha mondjuk nem vagy egy villágszépe akor lehet nem jo lányoknál próbálkozzol meg alapból ha felszínes akor az de nem mindenki es mi azt kijelntés hogy a NŐK!? Es alapból te öszejönnél egy kimondottan csúnya lánnyal aki amugy szinpi ha van egy jó nő aki ugyanannyira szinpi na ? Szerintem ez egy elég ostoba kérdés volt es lehet nem a nőkben kéne keresni a hibát ha ég gyakori hanem magadban es abban hogy kiknél próbálkozol
16/lány (lehet fiatal vagyok hogy ilyenekről pakolják de ez a véleményem)
Micsoda fusztrált kérdező. Plussz ami szemet szúr: szetinted a nőknek minden a külső, mégis te pontozod a válaszodban, hogy 5-6os. XD gáz vagy.
Ha úgy néznél ki mint egy álom akkor is gáz lennél, bocsi. De ha még ronda is vagy akkor felejtsd el, hogy valaha is (pontozzunk) egy 6-9es csajod lehet.
És hogy megnyugtassam háborgó lelkivilágod (sarcasm) Igen, minden nő egy k**rva, CSAK és KIZÁRÓLAG a külső érdekli őket és természetesen a pénz, amiből ha neked nincs akkor háromszorosan is eláshatod magad. Bevallottam. Tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!