Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 177 centis magasság elmegy még?
Figyelt kérdés
Mindenütt azt látom, hogy 180 centis fiú kell, meg legyen szálkás meg izmos.
Ilyenre gondolok, ezek a csávók viszik a pálmát. Most én egy átlagos testalkatú gyerek vagyok, kis izommal, nem vagyok sovány, se dagadt, de nem eres a karom, meg nem sorakoznak a kockák sem. Kiöltözni se szoktam ilyen szép divatosan, csak felveszem a farmerom, az edzőcipőm meg a rövid ujjú pólóm és kész. Hajamat néha felzselézem vagy felnyírom kakas taréjra.
2015. dec. 6. 19:19
11/13 anonim válasza:
Nekem nem annyira jön be az olyan mint aki a kèpen van.. Nekem ő túl izmos. Magasságról meg annyit hogy szerintem a 177 centi az tökèletesen jó ez fiúnak. Bár mondjuk ès 175 vagyok, de a legtöbb lány nem ekkora, szoval hozzájuk a 177 a jó:)
12/13 A kérdező kommentje:
"Én 189 cm-es rocker vagyok.
bakancs,bőrkabát,hosszú haj....."
Gyhű tesó, jól megnőttél :D
Én inkább rapperes vagyok. kis 50cent, 2pac. De szoktam metált, rockot is hallgatni.
2015. dec. 6. 20:11
13/13 anonim válasza:
20/F 166cm
mégis döglenek utánam a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!