Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz egy alacsonyabb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz egy alacsonyabb fiúval lenni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és randizgatunk egy fiúval aki 165cm magas, én 175cm vagyok tehát 10 cmmel vagyok magasabb mint ő.

Helyes fiú, kedves tetszünk egymásnak, de vajon mennyire nézünk ki furán egymás mellett?

2015. okt. 28. 11:31
 1/9 anonim válasza:
100%
Ha tetszetek egymásnak, akkor miért törődtök mások véleményével?
2015. okt. 28. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Sokkal gázabb egy ilyen kérdést kiíró csajjal lenni.

A szerelem nem kor,magasság vagy súly kérdése,de nem baj,mert még gyerek vagy.

2015. okt. 28. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz nekem is egy alacsonyabb fiu tetszett sokaig
2015. okt. 28. 11:43
 4/9 the_rocker ***** válasza:
nem számít mások véleménye csak az hogy nektek mi jó vagy hogy nektek így jó. 14/f
2015. okt. 28. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez egy hulye begyoposodott szokas hogy a lany nem lehet magasabb a fiunal, marhasag, minden fiunak tetszenek a magas lanyok, szep hosszu labakkal :)

Nem pulcsit valasztasz nadraghoz hogy azt nezd hogy passzol ossze kinezetre! Te, es ha a szemszinetek nem illene ossze peldaul? :)

2015. okt. 28. 12:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Semennyire. Tökmindegy milyen magasak vagytok. Az a lényeg,hogy szeressétek egymást :)
2015. okt. 28. 13:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:D

remélem sokáig leszünk együtt:D

2015. okt. 28. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Lassan már ez lesz a divat.Múltkor Pesten voltam a Westendben és szinte minden második szembejövő párnál a lány volt a magasabb.Amúgy 10 nem nagy különbség.Egyáltalán nem gáz.
2015. okt. 29. 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:
tűsarkút ne vegyél fel :DD
2015. okt. 30. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!