Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 177 centis magasság elmegy még?
Figyelt kérdés
Mindenütt azt látom, hogy 180 centis fiú kell, meg legyen szálkás meg izmos.
Ilyenre gondolok, ezek a csávók viszik a pálmát. Most én egy átlagos testalkatú gyerek vagyok, kis izommal, nem vagyok sovány, se dagadt, de nem eres a karom, meg nem sorakoznak a kockák sem. Kiöltözni se szoktam ilyen szép divatosan, csak felveszem a farmerom, az edzőcipőm meg a rövid ujjú pólóm és kész. Hajamat néha felzselézem vagy felnyírom kakas taréjra.
2015. dec. 6. 19:19
1/13 anonim válasza:
En 168 centisen is elmentem... :D
2/13 A kérdező kommentje:
LOL
2015. dec. 6. 19:22
4/13 A kérdező kommentje:
Hát vagy jó vagy nem, nőni már nem fogok szerintem. :)
2015. dec. 6. 19:27
5/13 anonim válasza:
Ha 165 cm megvan akkor nincs gond. A kép a csávóról nekem nem jön be..
6/13 A kérdező kommentje:
Arról nem tehetek, ha nem jön be. Szerintetek kigyúrjam magam ilyen szálkásra? Mint Pumped Gabo?
2015. dec. 6. 19:28
7/13 anonim válasza:
Az a csávó...nálam semmilyen pálmát nem visz...elég visszataszító már az a kinézet
8/13 A kérdező kommentje:
Pedig nagy átlagban erre gerjednek a nők.
2015. dec. 6. 19:44
9/13 anonim válasza:
Én 189 cm-es rocker vagyok.
bakancs,bőrkabát,hosszú haj.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!