Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a nem csajos lányok nehezebben találnak maguknak párt?
Figyelt kérdés
Pl olyanokra gondolok: akik lazábban öltözködnek vagy sportosan, esetleg emo, goth stílusú lányok, vagy a rockerek, vagy akik szimplán csak feketébe öltöznek.2015. dec. 6. 17:33
11/19 2-es vagyok válasza:
Hát, nekem speciel pomt a fiúsabb lányok jönnek be :3
12/19 anonim válasza:
Középsuli.Zsombi+Eszti ott a példa xd
13/19 anonim válasza:
Igen mert biztos mindenki tudja, ki az a Zsombi meg Eszti. Jézusom...
14/19 anonim válasza:
Én ilyen vagyok mégsem találok magamnak senkit. Mindig ing/póló és fekete farmer párosításban járkálok:) 17/L
15/19 anonim válasza:
hát az biztos hogy egy rocker csajnak nálam sokkal több esélye van mint egy csajos lánynak
16/19 anonim válasza:
Ha normálisan öltözködik és ad magára plusz mindemelett hogy , "nem csajos" Tlátszik rajta hogy igazi nő akkor szerintem semmivel sem talál magának nehezebben párt. Engem pl megszédítenek az ilyen lányok ha nem fé megogi egy békát vagy ha neadjisten elromlik valami ő meg neki áll megpróbálni megszerelni aztán piszkosan oda áll elém hogy mégjobban elrontotta egyszerűen nem tudok az ilyenekkel betelni xddd
17/19 anonim válasza:
Szerintem a goth, csak mert nem csilivili rózsaszín, attól még lehet nőies, bár ez attól függ, ki melyik ruhadarabokat részesíti előnyben.
Egyébként, azért találunk nehezebben párt, mert a "normális" rétegnek szokatlanok vagyunk, és riasztja őket a sok fekete, a saját köreinkben pedig nincsenek sokan.
18/19 anonim válasza:
hát én tuti egyre se néznék rá...a sportos az tetszik de a többitől undorodom
19/19 anonim válasza:
Szerintem lényegtelen az ilyen dolgok miatt vesződni, mert ha egyszer megtalálod az igazi szerelmed, akkor őt sem a külsőd vagy az öltözködési stílusod fogja érdekelni, hanem TE és ennél az érzésnél nem lesz jobb! :)15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!