Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez a srác a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a srác a külseje miatt nem talál magának párt?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a srác az osztálytársam, és már egy jó ideje próbál ismerkedni, de nem nagyon megy neki.

Egyébként jó fej, nem olyan bunkó mint a mostani fiatalság, és 20 éves.

2015. szept. 18. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj.
2015. szept. 18. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
A külseje rendben van. A személyiségével lehet a gond (számomra legalábbis bejön)
2015. szept. 18. 18:50
 3/6 A kérdező kommentje:
A srác egyébként nagyon jó fej, és ő az eddigi olyan ember, aki tényleg igazán tudna szeretni egy lányt..sokat beszélgettem vele a nyáron, meg most is suliban, a hozzáállásával sem lenne semmi gond, de ha megtetszik is neki valaki, az mindig vagy pattintja, vagy észre sem veszi.
2015. szept. 18. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Süt róla hogy alig van önbizalma. Ellenben ha lenne barátnője a tenyerén hordaná, és mindennél jobban tudná szeretni. Minden kívánságát lesné, és bármit megtenne érte. Elég vékony de genetikája miatt hízásra képtelen (a kezéből, arcából ítélve). Lehet hogy emiatt kissé elkeseredet. De ne aggódjon, van akinek ez bejön.

Ha valami nem igaz rá kérlek jelezd. Még gyakorlom

Válasz: Szeintem aranyos:) nekem bejön külsőleg

2015. szept. 18. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy picit valóban látszik rajta, hogy nincs sok önbizalma.

Szerintem egyébként egész jól néz ki, a haján változtatnék, valami jobb frizurát vágatnék, de amúgy teljesen rendben van a srác. A szemei nagyon szépek.

2015. szept. 18. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól néz ki csak önbizalomhiányos nyominak is egyszerre :(
2015. szept. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!