Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék így párt találni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék így párt találni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Hát hogy is kezdjeá. Kivsit félénk vagyok, és amolyan szerény.

24 évesen eddig csak hosszantartó kapcsolatom volt, és úgy vagyok, hogy már mindegy, csak legyen valakim, akinek segíthetek, akit éjszaka átölelhetek, akit megcsókolhatok, s ha olyan erős a bizalom, akkor szeretkezhetek vele.

De maömár mindenki a szexet akarja, de tüstént rögtön, de nekem kell egy kis idő, amíg kialakul a bizalom. Ez ekkora nagy bűn? :( :/

2015. szept. 19. 04:08
 1/4 anonim ***** válasza:
hát ez kellene hogy legyen a normális, nem pedig csettint egyet valaki aztán már lenn a bugyi
2015. szept. 19. 08:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyébként 24/F vagyok!
2015. szept. 19. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez normális , ilyennek kéne lenniük a férfiaknak , egyetértek az 1-essel.
2015. szept. 19. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Meglepett, amikor hozzátetted, hogy fiú vagy, ne érts félre, csak úgy gondoltam, ez a legtöbb férfinál nem jelent gondot. Szerintem a lányok (remélem még mindig többsége) nem hajt annyira a gyors sexre, habár, vannak sajnos akik úgy gondolják, mindegy kivel csak le ne maradjanak valamiben. Talán eddig téves körökben keresgéltél. Bár tanácsot adni én se tudok, mert azonos problémám van.

22L

2015. szept. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!