Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Ti eltudnátok képzelni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti eltudnátok képzelni egy hosszabb párkapcsolatot egy kicsit több perverzitással rendelkező lánnyal?

Figyelt kérdés

2015. dec. 3. 17:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
igen!
2015. dec. 3. 18:38
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Higgyétek el, előbb utóbb semennyire nem tudnátok élvezni a szexet, ha napi 1-2x csinálnátok.. Kiéhezett kanként lehet irkálni a társadalmi normáknak tekintett dolgokat(azt hogy a fiúknak csak azon jár az eszük), de ez előbb utóbb egy kapcsolat rovására mehet. Benned is csak már nagyon feszeng az, hogy valakit igazán szeress, azért adnád oda magad neki nagyon. Tehát a kérdésedre a válaszom egy határozott nem! 2-3 naponta bőven elég is lenne a szex hosszú távra, aztán ha néha van vadulás mondjuk évente 1x hogy naponta pár napig, az nem is baj. De ez attól is függ, hogy te mit tekintesz perverziónak. Bár 14-15 éves saccolt korodra tekintve érthető, hogy így látod a dolgot.:)
2015. dec. 3. 18:54
 13/25 anonim ***** válasza:
Itt aztán lesznek privát üzenetek...;) :D
2015. dec. 3. 19:32
 14/25 Dr. Kangörcs ***** válasza:
90%
Hány éves vagy, és hány éves barátot szeretnél? ^^
2015. dec. 3. 19:47
 15/25 anonim ***** válasza:

",hogy elég sokszor felizgulok elég sokszor kivánom a sexet viszont csakis kapcsolaton belöl"

Ne haragudj, de ez nem perverzség...

Ez nálam nem mérvadó egy kapcsolatban...viszont ne viselkedj párkapcsolatban sem úgy, mint egy ribi, aki állandóan csak szexelni akar.....mert a barátnőt nem szexuális tárgyként "tartom". A szex csak része a kapcsolatnak és nem maga a kapcsolat.

Kíváncsi lennék, hány éves vagy.

2015. dec. 3. 21:56
 16/25 anonim válasza:
100%
A barátnőm pont ilyen. Le se szállok róla már mászna rám egy órás masszív szex után.Marha sz@r érzés, hogy még mindig kevés? Ennek mikor elég? Férfi önérzetnek ez nem tesz jót. Nálam az a normális hogy egy ilyen móka után azt érzem a csajon hogy uhhh ez jó volt...
2015. dec. 4. 04:37
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem full sexre gondolok csak nalunk fele olyan....hogy is mondjam egyhaz tisztelo vagy nem tudom de a sex naluk tabu a kapcsolatban.Amugy annyirlt en sem birnam.Igazabol szerintem a kerdest rosszul fogalmaztam szerintem a kapcsolat resze a sex,parosodás és hogy ti errol mit gondoltok.Az intenziv sex olyan 2-3 napontara ertettem nem napi 2-3 orara..:)

Es aki azt irta hogy egy ido utan elmulik...háát szerintem nem ha rendszeresen beosztod max azt veszed eszre hogy annyira naggyon gyakran nem kivanod ennyi.Remelem igy mar erteheto.

2015. dec. 5. 00:15
 18/25 anonim ***** válasza:

jól van, csak akkor ne írd üzibe, hogy én semmit se értek, már-már lehordasz privátban a véleményem miatt, mikor te fogalmazol félre, vagy inkább meggondolod magad..:D

Ami azt illeti a túl gyakori szexre értettem azt hogy meg lehet unni, nem magára a szexre, ne forgasd ki a szavaim kérlek, és igen, ha jól be van osztva, akkor lehet tartósan élvezni is:D

2015. dec. 5. 00:52
 19/25 sadykowich válasza:
Nagyon!
2015. dec. 5. 15:48
 20/25 anonim válasza:
De csak akkor ha ő is az enyémet :D
2015. dec. 8. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!