Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok. Mert van nalatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok. Mert van nalatok mindig az h mondjatok h ahh a cuki aranyos fiukat szeretitek kozbe meg akarkit nezek mindenki ezekkel a taplo hulyegyerekkel jon ossze. Normalisak mert nm erdekelnek?

Figyelt kérdés

2015. dec. 1. 22:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Tanulj meg írni előbb, azt is szeretik a lányok. Legalábbis az értelmesebbje. :)
2015. dec. 2. 01:05
 22/28 anonim ***** válasza:
16 éves sorstársad üzeni:így nehezebben lesz csajod,.de aki egyszer megszeret nem akar majd elengedni! ;)
2015. dec. 2. 06:56
 23/28 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :D es igen... Tapasztaltam mar ezt ezelotti valaszolo :D csak kesobb megis elengedtek :3
2015. dec. 2. 12:52
 24/28 anonim ***** válasza:
Az hogy azt mondjak milyen cuki vagy meg ilyenek az nem lekoptato szoveg nekem is mindig azt mondta/mondja a baratnom hogy cuki vagyok es megis velem van...sot en sem tartom magam olyan helyesnek(bar sokan mondjak azt) marmint nem erzem magamat annak atttol meg tetszhetsz a lanyoknak boven
2015. dec. 2. 16:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Az teljesen más dolog, hogy a párjának mondja az ember, hogy cuki.
2015. dec. 2. 17:06
 26/28 anonim válasza:

Az a baj, kedves kérdező, hogy pont azok a lányok, akikhez a kérdés szólt, most az utcán flangálnak vagy mittudomén, de a gyakorin nem ez a lányfajta van.

Azok vannak itt, mindkét nem részéről, akik ezen a kérdésen gondolkodnak nap mint nap.

2015. dec. 3. 20:47
 27/28 anonim válasza:

Ne általánosíts! :) Egyébként nekem valahogy egyik se az esetem. A bunkó, nagyszájú f_szfejeket nem viselem el, ha valaki meg átesik a ló túloldalára, semmi határozott, semmi önálló, semmi férfias nem lesz benne. Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az intelligencia és a műveltség az elsődleges kritérium. Ebbe beletartozik az is, hogy tudjak beszélgetni értelmes dolgokról a fiúval és merjek megjelenni vele műveltebb körökben (nekem ez tényleg fontos), és az is, hogy kellő érzelmi intelligenciája legyen, tehát figyeljen a párjára, tisztelje őt és más emberek felé is mutasson tiszteletet. Az általad leírt tapló hülyegyerek erre nem képes. :D A cuki fiúkat meg szeretem, de ha túlságosan alárendeli magát, képtelenség hozzá vonzódni annak, aki olyan, mint én, hogy egyenrangúságot vár el, nem papucs (leendő)férjet és nem is azt, hogy uralkodjanak rajta. :)

19L

2015. dec. 6. 11:34
 28/28 anonim válasza:
Tini lànyokra nem lehet alapozni akármilyen rendesek .olyan szinten szeszélyesek kiszámithatatlanok hogy az félelmetes. Ne számits tini csajjal max 1 évnél tovàbb. Nemtudják mit akarnak egyik pillanatrol a másikra teljesen megváltozik a gondolkodásuk. Ha majd komoly barátnõt akarsz 20 éves kor után célszerübb keresgélni
2016. jún. 13. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!