Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Mert van nalatok mindig az h mondjatok h ahh a cuki aranyos fiukat szeretitek kozbe meg akarkit nezek mindenki ezekkel a taplo hulyegyerekkel jon ossze. Normalisak mert nm erdekelnek?
Az a baj, kedves kérdező, hogy pont azok a lányok, akikhez a kérdés szólt, most az utcán flangálnak vagy mittudomén, de a gyakorin nem ez a lányfajta van.
Azok vannak itt, mindkét nem részéről, akik ezen a kérdésen gondolkodnak nap mint nap.
Ne általánosíts! :) Egyébként nekem valahogy egyik se az esetem. A bunkó, nagyszájú f_szfejeket nem viselem el, ha valaki meg átesik a ló túloldalára, semmi határozott, semmi önálló, semmi férfias nem lesz benne. Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az intelligencia és a műveltség az elsődleges kritérium. Ebbe beletartozik az is, hogy tudjak beszélgetni értelmes dolgokról a fiúval és merjek megjelenni vele műveltebb körökben (nekem ez tényleg fontos), és az is, hogy kellő érzelmi intelligenciája legyen, tehát figyeljen a párjára, tisztelje őt és más emberek felé is mutasson tiszteletet. Az általad leírt tapló hülyegyerek erre nem képes. :D A cuki fiúkat meg szeretem, de ha túlságosan alárendeli magát, képtelenség hozzá vonzódni annak, aki olyan, mint én, hogy egyenrangúságot vár el, nem papucs (leendő)férjet és nem is azt, hogy uralkodjanak rajta. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!