Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Mert van nalatok mindig az h mondjatok h ahh a cuki aranyos fiukat szeretitek kozbe meg akarkit nezek mindenki ezekkel a taplo hulyegyerekkel jon ossze. Normalisak mert nm erdekelnek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 22:43
11/28 anonim válasza:
Igen, van rengeteg olyan lány èa fiú is mint az általad leírtak. Ès ezek össze is jönnek, örüljenek a fejüknek, mert mindegyik netfüggő, swag yolo partiállat.. De vannak mèg ugyanúgy rendes lányok ès fiúk is. Csak őket már nehezebb megtalálni. De ugyis mindenki talál magánam párt az èletèben, csak ki kell várni. De mondjuk szerintem te mèg bőven ráèrsz az ilyenre 15 èvesen.
12/28 A kérdező kommentje:
Szeretem ezt h jajj meg ra ersz erre stb... Vannak emberek akik erettebbek a koruknal...
2015. dec. 1. 23:42
13/28 anonim válasza:
te vagy a normális srác nyugi! a mai csajok a debilek nem benned van a hiba!
14/28 A kérdező kommentje:
Koszi :D
2015. dec. 1. 23:51
15/28 anonim válasza:
Hát én pont ezeket a cuki gyerekeket szeretem nem pedig a ,,menő" srácokat.Ha gondolod írj 14L
16/28 anonim válasza:
Hát csak úgy mondom, felénk ez a lekoptató szöveg. Sosem használtam, de hallottam már mástól :D
"Jaj cuki vagy, de..."
Szóval mikor ezt mondják, simán csak le akarnak koptatni. Nem hinném, hogy annyira cuki lennél, csak nem akarnak megsérteni.
17/28 A kérdező kommentje:
Kosz... Ez jol esett...
2015. dec. 1. 23:58
18/28 anonim válasza:
haver! azért ne add fel van olyan akinek te fajta fiú kell csak sajnos nagyon ritka
19/28 A kérdező kommentje:
Azt tudom... Csak na...
2015. dec. 2. 00:02
20/28 anonim válasza:
tök mind1 mit mondanak a lányok, ők sem tudják mit beszélnek
de annyit tudok ajánlani hogy legyél 100%-ig magabiztos, attól nem leszel bunkó de mégis a kisugárzásodtól elolvadnak majd a lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!