Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan álltok igazából a sablonpasikhoz és az egyedi fiúkhoz? 16/f
Biztos az a bajuk hogy túl izmos/nagy vagy. A lànyok arra vàgynak hogy olyan barátjuk legyek akikkel ruhàt bìrnak cserèlni!!
Viccek kívül, a lányok a "menőt" szeretik. Ha valaki màs vagy nem akarja utánnozni a többit akkor sokkal kevesebbet èrdeklődnek utánna. Visszatèrve rád, örülj hogy nem követnek a r**ancok. Semmire se jòk,csak egy kis játèkra.
14/L
én személy szerint nem bírom a tucat "páwákat" de vannak olyan lányok akiknek meg ők tetszenek ez van ilyen a világ bár ezek a lányok gondolom én azok a tipikus szintén tucat csajok lehetnek és ezért de tisztelet a kivételnek
(amúgy szerintem más lányoknak sem tetszik a feszülős nadrág amit nem tudom miért írtál le de ezt csak mellékesen)
"magasabb,izmosabb"
Ettől nem leszel semmivel jobb, ezek csak külsőségek.
Ha intelligensebb lennél, az mondjuk tényleg érne valamit.
Akit leírtál, van a sulinkban számtalan srác, de valahogy nem érdekelnek, olyan elérhetetlennek tűnnek számomra (önbizalomhiányos vagyok olykor), ezért.
Szerintem ne erőltesd annyira a tökéletes pasi-illúziót, mert az visszataszító. Légy természetes, ne legyél elszállva magadtól (=alázatosság). Ja, és persze a kisugárzás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!