Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az egyedi lányok, vagy az átlagos lányok érdekelnek jobban?
Figyelt kérdés
A rocker lányok vonzóak számotokta?2015. jún. 26. 21:04
1/11 anonim válasza:
Megsúgjam hogy vagyok vele? :D Ha nem teljesen flúgos, illetve őrült... Nekem mindegy. Mindkettő más és igazából mindkettő fajta leányzónak vannak előnyei, hátrányai.
2/11 anonim válasza:
Attól függ mit értünk átlagos alatt?
...
Mind2 jó lehet, de az is lehet hogy az egyik rosszabb mint a másik.. Ez sok mindentől függ..
A lényeg, ami tényleg nagyon fontos! Legyen lyuk a lába között.. :D
3/11 anonim válasza:
Az egyedi lányok előbb érdekelnek, mert feltűnőbbek, de nem mondanám, hogy jobba érdekelnének. Csak fogjon meg valami benne és adok neki esélyt. Rocker lányok... zenei ízlésük mindenképp jó, de úgy csak azért mert rocker, nem lesz vonzó.
4/11 anonim válasza:
Hát igen... Úgy látszik sokaknak csak a lyukak számítanak...
Szerintem nincs baj az egyedi lányokkal sőőt. Bár mondjuk mindenki egyedi, de nem gáz, ha eltér az átlagtól...
A rocker lányok sztem nagyon aranyosak /az esetek 90%-ban/... Vonzóak is lehetnek. Bár egy rocker lány igazán egy normális rocker csávóhoz illik... :D
Úgy lenne teljes...
5/11 anonim válasza:
Hát inkább legyen rocker mint ilyen tucatcsaj.. az sem rossz, persze, de szerintem pozitívum, ha kicsit elütsz az átlagtól :) legalábbis amíg normális és okos vagy :)
7/11 anonim válasza:
Hát láttam már szép divatrocker csajokat, de a nagy számok törvénye alapján inkább a tucatlányokra (pláza*csák) szavazok, mert a többi kevésbé szép.
9/11 A kérdező kommentje:
#6os igeeen ;)
2015. jún. 26. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!