Mit csináljak? Egyedi akarok lenni, ki akarok tűnni a tömegből, de mások szerint is átlagos vagyok?
Tudom, hogy hülye kérdés, de nem tehetek róla, elegem van abból, hogy senki se vesz észre, vagy ha észre is vesznek, akkor azt a hibáim útján teszi.
Igazából nem is tudom, hogy magyarázzam meg, miért akarok egyedi lenni...nem akarok olyan tipikus mindenki kedvence, tökéletes csaj lenni, akit mindenki szeret és jófejnek tart, egyszerűen csak azt akarom, hogyha az emberek meghallják a nevemet, rögtön arra gondoljanak, hogy -Ez XY, belőle csak egy van, nem tömeglány.
Lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de már a sírás kerülget, ugyanis egy ismerősöm a képembe vágta, hogy tök átlagos csaj vagyok. Főleg az öltözködésem.
Ha valaki átlagosan öltözködik, akkor már nincs benne semmi egyediség? Mert amúgy néha szoktam játzszadozni a gondolattal, hogyha lenne egy csomó pénzem és a boltokban is árulnának olyan ruhákat, miket vennék meg és milyen színeket kombinálnék, stb. És szerintem ha gyakorlatban is ilyen ruhákat hordanék, nem hiszem, hogy annyira átlagos lennék, viszont az a baj, hogy már épp eleget csúfoltak az iskolában régen, így nagyon adok mások véleményére, ha azt mondják, nem állna jól nekem a barna, holott tudom, hogy jól áll, mert a hajam és a szemem is barna, mégse hordanék olyan ruhákat, mert mások kinevetnének érte.
Mit tegyek?
Semmit, fogadd el magad olyannak amilyen, és ne másnak próbálj megfelelni. Aki azt mondja rád hogy tömeglány az kapja be.
Vagy
változtass a stílusodon, fesd be a hajad lilára, és egyből ki fogsz tűnni a tömegből. Persze ilyenkor azt fogják rád mondani hogy idióta különc.
Manapság már azzal lehet a legjobban feltűnni, ha nem akarsz feltűnni.
Nem a ruhák tesznek különlegessé. Egyre megy, hogy a kínaiban vásárolsz, vagy a legmenőbb divatboltban, nem ettől vállsz egyedivé.
Viszont ha magad készítesz vagy dobsz fel ruhákat, az már más.
Könnyű dolguk van azoknak, akik feltűnően szépek és/vagy erős kisugárzással rendelkeznek. Őket akaratlanul is észreveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!