Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mivel lehet lenyűgözni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 30. 17:15
1/8 anonim válasza:
Csoki virág gyémántgyűrü bevállik nálluk ezt mindig csak ajánlhatom sok csajt szereztem vele
2/8 anonim válasza:
Hát nálam a gyémántgyűrű tuti nem jön be, szerintem baromi rondán néznek ki az ilyen giccses dolgok. Csokinak örülnék, csak kár hogy nem ehetek:D Amúgy humor, intelligencia, komoly popkult ismeretek és az egészet tetézi, ha ismeri és szereti a skyrimet meg a metált:D 18l
3/8 anonim válasza:
jujj te komoly skyrimezel ? :D én már belepakoltam 490 órát full daedra szett és 139 es szint :DD Sajna nem egy korosztály vagyunk :$$ 14/f
4/8 anonim válasza:
Egy szoval: szeretlek. Persze csak akkor ha mar a kapcsolst kezd komolyabbra fordulni es az erzesei is tisztak felem.
Egyebkent a kedves szavak es az odafigyeles :)
6/8 anonim válasza:
Hát elsősorban biztos nem az ajándék (persze azzal is).Ha csak egyszerűen figyel rám.
7/8 anonim válasza:
Puha kéz ? Meg a tipusat is hogy a kezbalzsamot hasznalhat
8/8 anonim válasza:
Pénzzel mindegyiket le tudod nyűgözni.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!