Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lányok! Titeket mivel lehet lenyűgözni? Milyen kedvességet vártok el egy fiútól? Van olyan vágyatok, amit még egy fiú se teljesített? Mi az?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 20:18
2/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat légyszi! Gondolom 16 évesen nem várod el senkitől hogy megkérje a kezed.
Kort is írjatok légyszi! :)
2014. máj. 20. 20:25
3/10 anonim válasza:
A válaszoló egy szóval sem írta hogy 16 éves. Viszont egyetértek vele, a lánykérés fantasztikus.
4/10 anonim válasza:
hát szerintem ilyen alap dologok pl.:érdeklődjön irántam,védjen meg,legyen udvarias,bókoljon,esetleg lepjen meg valamivel.nem kell túlbonyolítank.ilyen kis apróságok is letudnak nyűgözni,mert kevés ebben a korban az ilyen fiú.(tisztelet a kivétel)
5/10 A kérdező kommentje:
Csak van olyan lány akinek ez nem elég :(
Akkor mit csináljak?
2014. máj. 20. 20:34
6/10 anonim válasza:
Kedves 5-ös, valójában vannak ilyenek, DE -- (és ezt ne vedd magadra ) -- általában nem becsülik meg őket kellőképpen, ezért fognak "kihalni" rövid időn belül. Nem túl izgalmasak ezért nem tartják meg őket, és utólag jön rá a lány, hogy basszus, azért milyen jó volt hozzám...
8/10 anonim válasza:
Milyen kedvességet? Alap dolgok, amiket az egyik elttem szóló is rt, de ezek jóóóók :) Néha már az is jól esik, ha a srác 'előre szökken' csak, hogy kinyissa előttem az ajtót..
Vágy, amit még nem teljesítettek? Virág.. valamiért nálam ez bizonyos szinten már az elkötelezettségnek számítana:) Hosszú leírni miért gondolom így,a lényeg, az, hogy nekem a virág a 'vágyam' :)
17/L
9/10 anonim válasza:
Én örülnék egy kuskutyinak! 😊 30/N
10/10 Diamonocska válasza:
Én imádnám ha váratlanul rácsapna a seggemre vagy ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!