Miért értelmezem félre a lányok kedvességet?
Figyelt kérdés
Mindig azt hiszem hogy tetszem neki, aztan kiderul hogy nem :/2014. máj. 12. 12:41
1/5 anonim válasza:
Pszichológiai hadviselés, direkt csinálják, hogy minél nyomorúbbá, keservesebbé tegyék a férfiak életét
(Amúgy nem...) :)
2/5 anonim válasza:
ez olyan valami, amire én is évek óta keresem a választ. ha kedves vagyok vagy udvarias, azt a pasik egyből flörtnek veszik, pedig nem így van.
3/5 anonim válasza:
ha kedves vagyok a férfiak félre értik és akkor én vagyok a szemét hogy szórakozok a fiukkal és hitegetem őket, ha bunkó vagyok akkor meg azért vagyok a szemét...
4/5 anonim válasza:
Nem is értem miért veszik tolakodónak, ha a férfi már a 3. hét után megakarja kérni a nő kezét. :)
5/5 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok... :D ha egy fiú kedves velem, egyből arra gondolok, hogy "hű, biztos tetszem neki!". Aztán kiderül hogy barátnője van, én meg letargiába kerülök. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!