Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tévesen értelmezem a reakcióit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tévesen értelmezem a reakcióit?

Figyelt kérdés

Ismerem a lányt jó ideje. Beszélettünk régebben is de neki volt pasija nekem meg barátnõm. Most hogy mind ketten majd egy éve szabadok vagyunk elkezdtünk újra beszélgetni. Face-en nagyon jol elvagyunk, akár fél napot is kellemesen elbeszélgetünk. Telefonon már más a helyzet mert érzem a hangján hogy mintha kicsit barátias lenne.... Sokat kedveskedem neki (alapbol kedves pasi vagyok) és ez nagyon tetszik is a lánynak, viszont ha telefonon próbálok olyan hangnemben megnyilvánulni nem érzem a hangján azt a tényleg tetszene neki. Holnap (az az ma szombaton) találkozunk szemèlyesen és remélem olyan fogadtatásom lesz mint amilyenek a reakciói face-en. Tudom hogy nem lehet összehasonlítani a személyes találkozással de azért ott is meg lehet különböztetni a bíztató jeleket. (pl.: keres, kérdezget, érdekli h mivel telt a napom stb...) Szerintetek sem kellene az ilyem jelekre alapoznom a találkozó kimenetelét? Végletekig aranyos és kedves lány :) egy éve keresem õt akiben meg van a kedvesség és a törõdés, önállósâg stb... csupa olyan tulajdonságok amik engem is jellemeznek és igazán kèpes lennék õt szeretni. Ez elõtt egy 5 éves kapcsolato volt aminek a kimenetele nem épp békésnek mondjható. Eddig csak keresgéltem és most ébresztett rá egyik barátnõm h tudjam h mit akarok és tegyek érte....

Én: 22/F

Õ: 20/L

2013. nov. 30. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:

dehogyisnem kell figyelni ezeket a jeleket.

ezek alapok.

ha nem kérdez,az annak a jele,hogy nincsen érdeklődés.

szerintem finoman nyiss felé mindenképpen,ezeket a jeleket figyeld és ne magyarázkodj ha számonkéri,pl mi volt ez a csók.

erre a jó válasz-nézd!te már ültél olyan kocsiban?vagy akármi sz-art ami nem kapcsolódik a témához.

odanéz,aztán megfogod a kezét és mentek.

nem fogja elhúzni.

határozott vagy nem hagyod kizökkenteni magad.

2013. nov. 30. 01:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

jah igen!

és nem értelmezed tévesen a reakcióit.

így neten minden egyes válasza is simán értékelhető érdeklődésnek,te meg fél napokat dumálsz vele,szóval egyértelműen érdeklődik,csak még nem döntötte el,hogy mi lesz ennek a vége.

a lényeg meg ugye az lenne,hogy ne legyen döntési helyzetben,te döntsél te irányíts.

2013. nov. 30. 01:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen én döntök. Ez a világ túl sokat engedett a feminizmusnak ezáltal a nõk sok férfiszerepet magukra vállaltak.... Mielõtt valaki elkezdene oltani hogy mi az hogy egy 22éves pasi férfinak nevezi magát, elmondom hogy felénk az a férfi aki gondoskodik a családjáról és a barâtairól. Ez a lány minden téren meg tud fogni és nagyon szeretném ha párom lenne. Most már tudom hogy mire figyeljek jobban oda. Köszönöm a hasznos válszt! Ment a zöld :)
2013. nov. 30. 02:10
 4/4 anonim ***** válasza:
ez milyen aranyos!! mindjárt elolvadok!
2013. nov. 30. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!