Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én értelmezem csak félre?
Az a helyzet, hogy kb. 2 hónapja levelezek egy lánnyal. Itt a gyakorikérdéseken ismertem meg. Igen, tudom, kissé furcsa hely az ismerkedésre, abszolút spontán jött ki a dolog, nem is terveztem egyáltalán.
Ebből a 2 hónapos levelezésből eléggé megismertük egymást. Személyes találkozó is meg volt beszélve, ő is írta, hogy nagyon szeretne már találkozni.
Az elején kételkedtem abban, hogy valódi -e. Igazából a túl szép, hogy igaz legyen benyomást keltette. Azonban vártam, hogy mi sül ki belőle, elvégre ha találkozunk, akkor minden kiderül.
Próbáltam utána keresni e-mail cím és név alapján, egy közösségi oldalon sincs fent, sőt a neten sem lehet semmit találni róla. Ezt még talán elfogadja az ember.
Most kb. 1,5 hete nem válaszol egy levelemre sem. Nem igazán tudom a pontos okot, volt már olyan, hogy eltűnt pár napra, de csak pár nap volt, sőt amikor én nem válaszoltam valami miatt egy-két napig, akkor ő keresett meg újra. Később nem igazán tűnt fel semmi. A levelek abszolút normálisak voltak, semmi szélsőséges megjegyzés, semmi olyan, amiről bármiféle átverésre lehetne következtetni. Csak egy-kettő, de azt elnézi az ember.
Tegnap picit jobban rákerestem a dolgokra és igazából most sem találtam semmit. Egy elérhetőséget vagy valamit kerestem. Egyszerűen semmi sincs róla.
A levelezések kezdetén rákerestem a mail címére iwiw-en, akkor azonban valószínűleg rosszul írtam be, mert nem dobott ki semmit.
Tegnap azonban az iwiw kidobott erre a címre egy embert. Az e-mail cím megegyezik azzal a címmel, ahonnan a leveleket kaptam. Ezzel csak az a gond, hogy az iwiw-en lévő emberke teljesen más, mint aki a levélben bemutatta magát. Eleve Angliában él, nem 20 éves, hanem harminc, a neve picit más, de a beceneve ugyanaz.
Most mire gondoljak? Valaki csak szopatott és játszott az érzelmeimmel? Arra gondoltam, hogy az iwiw-en lévő emberke csak elírta a mail címét (konkrétan msn azonosító), vagy nem tudom. Persze írtam neki iwiw-en levelet, egyelőre tagad mindent. Lehet hogy csak én komplikálom túl a dolgot? Van erre valami más racionális magyarázat, és csak nekem nem jut az eszembe?
Fogalmam sincs, hogy mire gondoljak. Eleve gyanakvó ember vagyok -emiatt is kérem a segítségeteket-, azonban a levelek terjedelme, minősége, tartalma tényleg teljesen természetes volt. A legtöbb esetben észre lehet venni, ha valaki másnak adja ki magát, azonban itt nem nagyon lehetett...
Jaaj, most majd jön a sok hülye döngetni a mellét, hogy itt a bizonyíték, hogy netes emberrel tilos szóbaállni, és mindenki azonnal köttesse ki a netet, és menjen szórakozóhelyre...
Próbáld meg ne te eldönteni, hanem valahogy mégiscsak kiszedni a delikvensből a mivant. Mert csak ő tudja jól, hiába mutatnak bármire a jelek, ha csak utalások alapján gondolkodsz, könnyen tévedhetsz. Úgyhogy várj, amíg jelentkezik, mert ha nem fog ezután akkor úgyis tökmindegy. Elképzelhető, hogy akármi közbejött neki, és az iwiwen lévő emberke egy külön személy. De az is lehetséges, hogy lányos zavarában (nem gonosz szándékból) 20nak adta ki magát, és ezek után nem mer a színed elé járulni, hanem inkább elbújik. Nem mondom, hogy ez dicséretes, mindenesetre még nem főbenjáró bűn. Valahogy írd meg neki, hogy ha ez a helyzet, akkor nem haragszol meg, csak jelentkezzen már.
Csak van egy megdönthetetlen érv, hogy a két személy e-mail címe egyezik. És ezt nem tudom hová tenni, nem találok rá semmi magyarázatot.
Persze ki fogom deríteni, csak egyszerűen borzalmasan rosszul esik, eddig sem voltam a párkapcsolatok csúcsa, ezek után pedig nagyon összetörtem...
ha jól értelmezem a leveledből akkor megvolt a talákozás is..És írtad h 1,5 hete nem válaszol a leveleide..Ez abból adódhat h nem tetszettél neki vagy valamit nem talált szimpatikusnak..És ezek a levelezős internetes kapcsolatok 80%-a kamu, és rosszul végződik..szóval ajánlom h ne is törd magad olyanon amin nem érdemes főleg ha csak leveleztetek és igen ilyenkor minden jónak meg szépnek tűnik..Csak utána derül ki az igazság, mikor már megvolt a találkozás..
(L
Nekem az azonos email címből nagyon az jön le, hogy téged átvertek, mert ez sajnos nem nagyon lehet véletlen. Amúgy jó lenne tudni, milyen jellegű kérdés kapcsán találtatok egymásra, mert ha "jaj nem találok barátnőt, de magányos vagyok" jellegű volt a kérdés, akkor pl könnyen lehet, hogy vérszemet kapott, vannak ilyen emberek...
Én is azt tanácsolom, hogy kösd az ebet a karóhoz, hogy találkozzatok, az mindent megmagyaráz, hiszen ha személyes találkozóra kerül sor, nemigen tudja tovább játszani a játékát. Ha pedig ez csak tévedés, és egy igazi hús-vér emberrel van dolgod, az is kiderül.
Végül annyi, hogy ne keseredj el, lehet interneten normális embereket találni! Vannak ilyen átverők, én is találkoztam már ilyennel, de attól még sok rendes ember is van. Esetleg annyi lenne a tippem, hogy ne itt keress, hanem inkább valami személyesebb oldalról, pl egy fórumról - ahol szintén válaszokból ismeritek meg egymást, de látjátok az illető többi válaszát, így rögtön kibújik a szög a zsákból, ha valaki szórakozik, hiszen a többi témában tök máshogy válaszol.
Igazából annyi volt, hogy feltett egy képet, és kiírta, hogy "szerinted jól néz ki ez a lány".
Ilyen kérdések szinte mindennaposak.
Igazából én írtam, hogy szívesen megismerném, mert tetszett a képe, azonban erre nem válaszolt, majd írtam megint, de csak poénból, akkor se, majd harmadszorra is írtam a kérdésbe, hogy megismerném. Publikussá tette itt a mail címét -vagyis tudtam neki írni az oldalon keresztül-, hogy írhassak neki. Szóval ez sem olyan átverő magatartására utal, szerintem.
Már 1,5 hete nem ír, több levelet írtam neki, azokra sincs semmi válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!