Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 év körüli lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be?
Huh..na lássuk csak...próbálom lényegre törően leírni :)
1.) Belső: Legyen humora (most nem arra gondolok, hogy non-stop viccek mondjon,csak ne legyen mindig teljesen komoly), persze azért, ha kell tudjon komoly is lenni és lehessen vele komolyabb dolgokról is beszélgetni. Egy kicsit legyen figyelmes. Megbízható, felelősségteljes. Ne a bulizás legyen az élete értelme. Ha látja, hogy valami bánt, akkor hallgasson meg és ne küldjön el máshoz nyavalyogni. És ez rá is vonatkozik. Szóval, ha őt is bántja valami, akkor ne szégyellje előttem az érzéseit. Ne legyen depressziós és egoista. Persze azért ne vigye túlzásba az önbizalomhiányt.
2.) Külső: Igazából nem tudom....kb. 175-185 cm magas, a szemszín az mindegy (de a kék az nagy előny), a hajszín sem nagyon perdöntő (csak ne legyen szőke :D). Hát a testalkata igazából, ha belsőre bejön nem nagyon számít már...persze azért túlsúlyos ne legyen (meg ne legyen nagyobb melle, mint nekem :D). Persze azért a sportos test az előny, de ne legyen bodybuilder. Szóval ilyen köztes. Nem kellenek kockák csak lehessen rajta látni, hogy edzésben van. És ne legyen páwa!
Kb. ennyi. Ja és még csak annyi, hogy: ne drogozzon, ne legyen alkoholista és ne cigizzen (az elektromos cigi sem lenne nyerő).
Persze ez mind csak egyéni vélemény.Az ilyet nem lehet általánosítani. :)
Útolsó
Majdnem mindegyik igaz rám :D (nem cigizek,nem iszok,nem járok "bulizni" nem drogozok,a belső mind megvan,a testalkat picit mackós,a haj hosszú és sötétszőkének titulálják. Nem vagyok páwa. A szemem színe meg hangulatfüggő.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!