Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 körüli lányok! Mit gondoltok a cigarettázó fiúkról?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 16:26
2/25 anonim válasza:
Nem tartom sem menőnek sem jónak. Nem szeretem ha valaki cigizik. Ráadásul biztos nem smárolnék egy cigiző fiúval :p elviselném de nem hagynám hogy elöttem dohányozzon és vagy tönkre tegye magát. Szerintem gáz. 14/l
3/25 anonim válasza:
Nagyon gáz én soha nem járnék egy cigiző fiuval .
4/25 anonim válasza:
Én 16 vagyok és ha egy olyan fiú dohányzik aki nekem sokat jelent akkor minden erőmmel leszoktatnám róla... Ha arra kell hogy megnyugodjon azt lehet máshogy is...
5/25 anonim válasza:
Nem szeretnek hamutartoval csokolozni L
6/25 anonim válasza:
Gusztustalan! Tuti nem járnék valakivel, aki dohányzik. 14/l
7/25 anonim válasza:
Szerintem undorító. (Ne haragudj, ha esetleg rád utál a kérdés) Én biztos nem járnék ilyen sráccal.
8/25 anonim válasza:
Bagós sráccal 100%, hogy nem járnék. Hiába passzolnánk, ez nálam kizáró ok.
17 évesen szerintem kicsit kilógok a körből, de segáz. :D
9/25 anonim válasza:
Kicsit idosebb vagyok, mint a celcsoport, de valaszolok.
En nem hiszem, hogy osszejonnek egy cigizo sraccal, engem taszit. Ha valaki az ismeroseim kozul dohanyzik az nem zavar, de keptelen lennek megcsokolni.
10/25 anonim válasza:
Úristen, most furán érzem magam.:D
Apukám cigizik, nekem semmilyen dohányossal semmi bajom nincsen. Szeretem a cigi és a füst illatát. Tehát nálam a dohányzás semmit nem befolyásol, kivéve, ha nagyon nagy bagós. A szüleimet biztos zavarná, de engem nem.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!