Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok mit akarhat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok mit akarhat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy gyönyörű lánnyal. Mondta h nem akar semmit. De beszélgettünk tovább és jobban megismertük egymást. Valamelyik nap átjött filmezni és nagyon jól elvoltunk. (A filmezés témát nem is én vetettem fel). Nem mentem rá meg semmit csak kicsit odabújós filmezés volt. Mit gondoltok? Meggondolta magát a csaj és azt varja h lecsapják rá vagy csak a barátot látja bennem? Nem akarom elrontani a barátságot azzal hogy lesmárolom film közben :/

2015. nov. 7. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én még várnék, ne is kapd le szerintem csak úgy :) Mióta ismeritek egymást?
2015. nov. 7. 18:38
 2/3 A kérdező kommentje:
2 honapja kb
2015. nov. 7. 18:51
 3/3 A kérdező kommentje:
De most méllyültünk el úgy egymásba
2015. nov. 7. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!