Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ancoraqui kérdése:
Szerintetek van esélye egy félszemű srácnak a lányokkal?
Figyelt kérdés
Az egyik oszt. tàrsam felszemű:(2015. nov. 19. 15:17
1/5 anonim válasza:
Van, mint ahogy más testi fogyatékkal is sokan találtak párt.
Mondjuk ne a minden hétvégén a buliban magukat illegető miniruhás, 15 cm-es sarkú cipős, pláza ribiknél próbálkozzon és akkor lesz esélye.
Nekem van egy félszemű munkatársam. Van felesége, családja. Szerintem neki nincs problémája a helyzetével. A munkában sok mindent elért, talán ez is adhat neki önbizalmat, hogy a neve ismert a szakmában.
3/5 anonim válasza:
Ismertem egy vak bácsit!
Felesége, munkája, gyerekei, családja volt!
És egy kövér felesége. Szegény hálistennek nem látta milyen csúnya!
4/5 anonim válasza:
Igen, lehet, hogy kedvesebb, barátságosabb is, mint a többiek. :)
5/5 anonim válasza:
A pasim félszemű, nem cserélném le senki kétszeműre :) És nem vagyok bányarém sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!