Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret senki? 14/l
Figyelt kérdés
Nincs baratom es soha nem is volt, viszont szeretném, hogy szeressen egy olyan srác akit én is szeretek. Tele vagyok szeretettel csak nincs kinek odaadnom es nincsenek igaz barataim se. A fiuk nem mernek odajonni hozzam, vagy visszataszito szemelyisegem van?
Tulajdonsagaim :) : mosolygos, normalis lany vagyok, ha nagyobb tarsasagban vagyok nem merek nagyon megszolalni, nehogy rosszat mondjak. Nyitott vagyok mindenki fele, de ugy erzem, hogy ha mondok valamit az senkit nem erdekel :( mostanaban teljesen depresszios vagyok, mert a tesom elkoltozott itthonrol... segitsetek kerlek !!
2015. nov. 3. 20:24
11/11 anonim válasza:
18/L. Én ugyanilyen voltam 14 évesen. És ezzel a depressziós hangulattal jól elcsesztem 2 évet az életemből. Te ne tedd! Ahogy az előttem szóló írta: talalj hobbit ami leköti a figyelmed. Sport vagy vmi szakkör. Tedd magad hasznossá. Utáltam amikor ilyeneket tanácsoltak nekem mert ugy lattam hogy nem értik az érzéseimet. De hidd el, magamból kiindulva eszméletlen hülye dolog ilyen depisen élni. És visszagondolva, kicsi voltam 14 évesen a pasizáshoz, hiába hittem hogy pasira van szükségem a boldogsághoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!