Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek az mennyire jön be ha egy fiú kopaszodik?
30-40 év feletti pasiknál engem nem zavar ha kopaszodik, de ettől független ez nekem nem jön be. Jó igaz sokszor nem a külső az ami számít nálam, jó persze számít de én nem csak azt nézem milyen a haja hanem az összképet, az arc forma ami számomra a legfontosabb tényező a külsőt illetően és persze az alkat is fontos számomra, igaz nem várom el hogy egy kigyúrt állat legyen, sőt még a sportos alkat sem annyira fontos számomra, én igazán azt szeretem ha valaki nem nádszál vékony és az sem zavar ha picit duci is a pasi csak a nagyon elhízott kövér ne legyen akinek még a tokája is akkora hogy az már hányinger keltő.
Persze ha egy pasinak rövid de dús haja van olyan 5 centis az nekem pont jó. De én igazából jobban szeretem a hosszú hajú pasikat főleg akiknek már a vállukig ér a haja mert abba jól bele lehet markolni meg alapból tetszik nekem ha egy pasinak hosszúkás, férfias arca van és a haja is ha jól áll neki az sem zavar hogy milyen méretű, de fiataloknál nem jön be a kopasz rövidre nyírt vagy borotvált fazon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!