Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nektek az mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek az mennyire jön be ha egy fiú kopaszodik?

Figyelt kérdés
El kezdem kopaszodni :O

2015. nov. 1. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem igazán jön be, sorry.
2015. nov. 1. 14:54
 2/13 anonim ***** válasza:

30-40 év feletti pasiknál engem nem zavar ha kopaszodik, de ettől független ez nekem nem jön be. Jó igaz sokszor nem a külső az ami számít nálam, jó persze számít de én nem csak azt nézem milyen a haja hanem az összképet, az arc forma ami számomra a legfontosabb tényező a külsőt illetően és persze az alkat is fontos számomra, igaz nem várom el hogy egy kigyúrt állat legyen, sőt még a sportos alkat sem annyira fontos számomra, én igazán azt szeretem ha valaki nem nádszál vékony és az sem zavar ha picit duci is a pasi csak a nagyon elhízott kövér ne legyen akinek még a tokája is akkora hogy az már hányinger keltő.

Persze ha egy pasinak rövid de dús haja van olyan 5 centis az nekem pont jó. De én igazából jobban szeretem a hosszú hajú pasikat főleg akiknek már a vállukig ér a haja mert abba jól bele lehet markolni meg alapból tetszik nekem ha egy pasinak hosszúkás, férfias arca van és a haja is ha jól áll neki az sem zavar hogy milyen méretű, de fiataloknál nem jön be a kopasz rövidre nyírt vagy borotvált fazon sem.

2015. nov. 1. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy a lányok után érdeklődsz?
2015. nov. 1. 15:01
 4/13 A kérdező kommentje:
22 és kopaszodok ... :D :D
2015. nov. 1. 15:02
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Szard le nyird rövidre nyirjad gyakran talán még marad valami
2015. nov. 1. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be sajnos, igaza van az előzőnek, nyírd rövidre.
2015. nov. 1. 16:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan dolog, ami valőszínűleg nem sok nőnek jön be. Viszont ettől függetlenül még nem biztos, hogy zavar is minket.
2015. nov. 1. 18:30
 8/13 anonim válasza:
Én is kopaszodok, most nyírtam le a hajam jó rövidre így még jobban látszik már milyen jó ritka az egész fejem tetején a haj. Most megyek pont randizni, drukkoljatok :D
2015. nov. 3. 18:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Hajár kedves utolsó válaszoló :D Igazad van , ha le vágjuk az igy is ritka hajunkat mi marad ? : D
2015. nov. 3. 18:41
 10/13 anonim válasza:
Azért nem jön be a többségnek (minden vonzalom, taszítás ösztönös a minél jobb,egészségesebb, szebb, életképesebb utódok fogantatása miatt!), mert tudat alatt nem szeretnének szintén korán kopaszodó fiú gyereket szülni!
2015. nov. 7. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!