Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu,11-dikes es nagyon tetszik . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
(1o-es vagyok) Rairtam fb-on, vissza is irt de nem volt valami bobeszedu, aztan nem irt. Az osztalytarsam besz. Vele es mondta neki h nem szereti a virtualis kapcsolatokat.Minden nap latom, de nem merem megszolitani. Mit tegyek? Lenne ertelme?2015. okt. 31. 11:40
1/4 anonim válasza:
hívd el sétálni 1 probát megér ha nemet mond van másik srác
2/4 A kérdező kommentje:
én mint lány hívjam el?
2015. okt. 31. 12:04
4/4 anonim válasza:
Basszus már!
Ne facebook-on, soha soha soha soha soha... ne facebook-on. Menj oda hozzá, beszélj vele, aztán lásd meg mi lesz! Ha gondolod, akkor mint fiú is oda mehetsz, bár nem tartom túl jó ötletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!