Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha annyira nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha annyira nem tudok semmit a szerelemről, hogy még randiig se jutottam el soha?

Figyelt kérdés

Érezni éreztem már ilyesmit egy-egy lánynál tartósabb ideig is, de sose jött össze semmi, és elfelejteni se bírom ezt a kínt.

Azt se tudom mi az a szerelem, ráadásul kis is vagyok közösítve emiatt. A suli tele van szerelmes párokkal, az alsóbb évfolyamok is már.

17/F

2015. okt. 21. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy csónakban evezünk.

Ha van kedved irj rám

2015. okt. 21. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok sajnos ha van kedved irj
2015. okt. 21. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
miért kötelező járni valakivel?
2015. okt. 21. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem gáz :)

Fiatalok vagyunk mèg,ès egyèbkènt èn is ebben a helyzetben vagyok,csak èppen lány.Próbálok örülni a többiek boldogságának :')

2015. okt. 21. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:

U.ez a szitu nalam is.19/l

Ha szeretnél

2015. okt. 23. 00:12
 6/7 anonim válasza:

Bár randiig már eljutottam egyszer, de ezt leszámítva nagyjából ugyanez a helyzet nálam is :(

F20

2015. nov. 7. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem tudok semmit erről az egészről 18 éves fiú létemre, nekem is tetszett mar par lány de ennyiben ki is merült az egész. Valahogy sohasem jön össze semmi, senkivel pedig mar nem bánnám. A várakozás sem buli mert ennyi idősen lassan kifutok/kifutunk az időből, sajnos ez nekünk így jött össze, egyelőre persze.
2016. júl. 31. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!