Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 18 évesen nem csókolóztam és nem volt barátom? 18/L
Ha így fogod fel, hogy "örökké egyedül", akkor ezzel megnehezíted a dolgod, mert beállítod magad ilyennek és ebből következik, hogy elzárkózol ezektől a dolgoktól. Ez pedig valóban azt eredményezheti, hogy nagyon nehéz lesz, ez rossz mentalitás. (Bocs az offért, 5. voltam)
Egyetértek a #12-essel, és én is bocsi az offért, az 1-2. vagyok..:D #11-es te mégis honnan veszed azt hogy nem éltük át ezeket? Évekig még a szüleimmel se beszéltem, nemhogy más emberekhez, és nehogy azt hidd, hogy azért mert én így akartam.. Éveken keresztül a neten böngésztem, hogy mi lehet a bajom, miért hagyott el mindenki aki közel állt hozzám, és miért nem tudok szerezni másokat.. Ilyen mentalitásom volt nekem is, mint neked.
Ameddig a problémáidra fókuszálsz, addig azok fogják irányítani az életed, és nem te saját magad.. Ha magányosnak gondolod magad, akkor az is leszel, ha csúnyának akkor az, ha kövérnek akkor az.. Ha azt gondolod, hogy sose lesznek barátaid, akkor nem is lesznek.. Mindent saját magadban kell elindítani, még ha más emberekhez kapcsolódik is..(ezt hívják pozitív gondolkodásnak, hatalmas ereje van) A lényeg hogyha nyitott vagy az új kapcsolatokra, akár baráti, akár komolyabb, akkor fognak jönni azok, lehetsz akármilyen ember, bármilyen..
18. Válaszoló.
Igaz régen írtad,de akkor is elszeretném mondani hogy hülye vagy nagyon. :D
A csajok várjanak a fiúk meg küzdjenek.
....
Hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!