Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van valami valóság alapja a feltevésemnek?
Manapság azt látom mindenütt hogy mindegyik srácnak rövid a haja és álltalában ezek 90% a bunkó...
Viszont egy-két hosszú hajú srácot is láttam már aki, nagyon jól bánt a párjával s nemrégiben én is beszélgettem egy szinglivel aki totál kedves segítőkész és önzetlen volt..
De a összes rövid hajú meg csak bunkó akikkel eddig találkoztam és azokat csak elküldtem.
Szerintetek igaz a felvetésem hogy a hosszabb hajú srácok/pasik értelmesebbek és jobbak?
Tudod mit jelent ez?
Én értelmességet növesztek már két hónapja. XD
Ezzel így nem teljesen értek egyet.
Egyrészt ennyire nem függ össze a haj azzal, hogy ki hogyan viselkedik.
Viszont én nagyon szeretem a fiúk haját nézni, és inkább úgy mondanám, hogy simán kivehető a stílusuk belőle. A kopaszok sokszor szélsőséges viselkedésüek, a pár centis hajjal rendelkezők határeset, a hosszabb hajú fiúk pedig gyakran valamilyen zenei stílust képviselnek (rock vagy ilyesmi) és a legtöbb ilyen akivel beszéltem, mind himsoviniszta poénokkal próbált szórakoztatni
A számomra leg viszzataszítóbb az un. focista séró. Aki így ki mer menni az utcára, azzal kissé előítéleteim vannak, mert hiába tud jól kinézni, nem szeretem ha valaki a divatot majmolja.
Na ez egy igen erős általánosítás volt, de hajviselettől függetlenül ismerek jó srácokat, szóval nyilván nem ítélhetünk meg erről egy szembejövőt :) 17/l
Szerintem nincsen összefüggés a haj mérete és a viselkedés között.
Én rövid hajú srác vagyok, és tudomásom szerint sokan kedvelnek, kimondottan a jó modorom miatt (a külső meg vagy bejön valakinek vagy nem, de sok lánynak igen :D).
Sőt, van aki szerint néha túl komoly vagyok.
Soha nem voltam sem verekedős, sem agresszív.
Kimondottan nyugodt természetem van. :)
Aki megszeretne ismerni az írjon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!