Nők, férfiak, szülők! Mit gondoltok az fajta, átlagos arányokkal rendelkező Barbie babákról?
Figyelt kérdés
Van egy új fajta kezdeményezés, mely szerint olyan Barbie babákat kellene gyártani, amelyeknek átlagos méretei vannak és sokkal jobban közelít a valósághoz, a valódi nőkhöz.
Link, cikk itt:
Állítólag felelős a Barbie baba kultusz a nők, de már a kislányok testképzavarának kialakulásában, hozzásegít az anorexiához.
Szülők, ti vennétek ilyen "átlagos" Barbie babát a gyerekeiteknek, kislányaitoknak?
2015. okt. 12. 14:10
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, úgy értettem, arról a fajta, nem az fajta.
2015. okt. 12. 14:11
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem értelmesebben és jobban néznek ki, mint az igaziak, de ez a 'terv' körülelül 15 éve megy folyamatosan...
Üzletről van szó, ha működik, nem váltják le, akkor sem, ha nem jó.
3/3 anonim válasza:
Tudom ,hogy régi a kérdés de szerintem az hülyeség ,hogy egy lány barbie miatt lesz anorexiás meg minden féle önértékelési problémája is a baba miatt lesz. Egy normális gyerek megtudja különböztetni mi az igazi es mi nem ennyi . Bár a kezdeményezés nem rossz érdekes lenne a megszokott mellett a teltebb változat bár amit olvastam ,hogy pattanásokat meg narancsbőrt lehet rá ragasztani az enyhén beteges. Melyik gyerek érezné magát jobban ettől ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!