Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? 15/L

Figyelt kérdés

Nagyon megváltoztam mióta gimis vagyok, de nem bánom.

Nem úgy értem, hogy elkezdtem ezerrel pasizni, bulizni, vagy inni...

Csak máshogy öltözöm, használok pici sminket és vasalom a hajam. És kicsit magabiztosabb és felszabadultabb vagyok.

Eddig nekem mindig a zenész srácok jöttek be, akik kicsit elvontak, mások mint az átlag. Rühelltem a tipikus mai tömeg öltözködést, kinevettem az olyan embereket.

Eddig különlegesnek tartottam magam, tudtam, hogy más vagyok, mint a többiek és ezt nagyon szerettem. De most...Nem különlegesnek, hanem inkább különcnek látom magam. A legnépszerűbb emberekkel vagyok jóban, és az egyik lánynak a legjobb barátja (Ő is a suliba jár) nagyon megtetszett. Eleinte próbáltam elnyomni magamban az érzést, nem is gondoltam rá, kifejezetten unszimpatikus volt. De egy idő után észrevettem, hogy keresem a társaságát és mikor meglátom elkezd dobogni a szívem és görcsbe rándul a gyomrom. Nagyon nem akartam ezt az érzést, hiszen nekem nem az ilyen srácok tetszenek, mint ő. Nekem nagyon ritkán jön be bárki is, kb évente egy srác. De ő...Valahogy nagyon megfogott, nem tudom mivel, talán azzal, hogy izgalmas, hogy teljesen más, mint én.

Nem mondom, hogy csúnya vagyok, rengeteg srácnak tetszem, sok srácnál lenne esélyem.

De nála? Kétlem...

Nem tudom hogy tudnám megismerni, mert csak talán éppen, hogy beszélőviszonyban vagyunk élőben és ott se négyszemközt.

Nem ad semmi jelet, hogy tetszenék neki, de közben nála sokkal helyesebb fiúk is próbálkoznak.

Nekem viszont ő kell...

Gitározom, énektanárhoz járok, sokat olvasok és elég jól tanulok.

A srác pedig inkább ez a tipikus focista...

Külsőleg is az ellentétem, mert én fehér bőrű, szőke hajú, kék szemű és alacsony vagyok, ő pedig kreol bőrű, barna hajú, barna szemű és magas.

Van rá esély, hogy én is megtetszek neki?

2015. okt. 16. 21:57
 1/4 anonim válasza:
Nyugi en is valahogy igy vagyok vele.. Egy kis sovány alacsony srác tetszik de én... 😀Az egyik legmagasabb vagyok az osztályba. En se vagyok dagi.najo..korosan sovany vagyok de most mind1. En nekem se mutatja semmi jelét de azért reménykedem.. Sok sikert hátha mégis csak sikerül elnyerned😉
2015. okt. 16. 22:06
 2/4 True Damage ***** válasza:
El se olvastam a kerdest de igy fullbkeszen azt mondom hbgyerebesbhagy verjem rad xdddd
2015. okt. 16. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
ha akkor kezd el dobogni a szived mikor meglatod ott mar reg gondok vannak:D amugy siman irj ra vagy kezdj el beszelgetni vele egyre gyakrabban egyre tobbet. En pl igy odavagyok erted:Dddd pofatlansag neked is egy focista kell felhaborito :)
2015. okt. 16. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszokat, az értelmesebbeket. :D

Jóóó véletlen kihagytam a nagyon szót a szívdobogás előtt...:/ :D

2015. okt. 16. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!