Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a velemenye, mit kene tennem? ( folytatas lent, az ekezetekert bocsanat)
Sziasztok. Szoval a helyzet az hogy van 1 srac aki nekem nagyon tetszik es egy suliba jarunk, o vegzos es 10.-es vagyok. Kb 2-3 hete beszelgetunk fb-n es nagyon rendes, es mindig visszair. Ha kicsit kesobb akkor mindig bocsanatot ker...fogalamam sincs h mit tegyek, mivel nem is olyan reg megosztotta fb-n az ask-jat es kicsit olvasgattam. Volt egy kerdes hogy tetszik-e neki valaki, mire azt irta h igen de a beszelgetesek egy kicsit nehezen mennek...hat nalunk az utobbi 2 beszelgetes, alig-alig ment. A minap osszefutottunk a suliban, es kedvesen ram mosolygott majd koszont, hihetetlenul jol esett :) Viszont meg soha nem talalkoztunk, szerintetek mit tegyek, probaljam meg en kihivni a varosba, vagy ha nem, hogyan erjem el hogy o hivjon el valahova?
( a sracrol tudni kell h valamiert keves az onbizalma :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!