Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány, de van barátja, akivel már biztos régóta együtt vannak mert már rengeteg olyan helyen voltak, ahova én egyébként nem tudnám elvinni, szóval eléggé "reménytelen" a helyzet, de nem tudok könnyen túllépni, mert ugyan rengeteg másik lány van, aki tetszik, de nagyon kevés olyan van, akitől akarok is valami komolyat és ő pont ilyen.5 év alatt kb. 4 ilyen lányt ismertem meg összesen.

Azért sem tudok olyan könnyen túllépni, mert szerintem szimpatikus vagyok neki, ha csak szimplán leszarna, akkor nem lenne olyan nehéz.Ti voltatok már hasonló helyzetben? Ha igen, akkor mi lett a vége?:)

19/F

2015. okt. 16. 16:54
 1/2 anonim válasza:

Szia. Tavaly ugyan ebben a cipőben jártam mint te.Én is úgy éreztem, hogy szimpatikus vagyok neki. A végén jöttem rá, hogy csak kihasznált a csaj arra keletem ,hogy felkészítsem egy vizsgára. Hószú évek óta ő volt az első akiben megfogott valami. Nekem csak az idő segített. Próbáld elfelejteni keres más lányt.

19/F

2015. okt. 17. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Jól mondja az elsö ha meg összejönne veled akkor az olyan is .
2015. okt. 19. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!