Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debreceni lányok, hátrány az egoizmus?
Figyelt kérdés
Mindenki a környezetemben azt mondta, hogy eléggé egoista vagyok. Pedig én csak tisztában vagyok a saját értékeimmel. Elvégre a legtöbb 14 éves tinédzserfiú nem ír regényt.
Elvileg válogatós vagyok.
Eléggé jól nézek ki, lányismerőseim szerint.
Gondolom ezért is nagy nálam az egoizmus
Szerintetek ez az ego szint már hátrány?
2015. okt. 3. 18:45
2/5 anonim válasza:
Hogyne volna hátrány . Csak az ilyen beképzelt kis ku.rváknak jön be , rendes lányok elutasítanának téged .
3/5 anonim válasza:
14 évesen semmi gond vele. Ha majd késöbb kapcsolatot szeretnél lányokkal akkor gond lehet. De az (REÁLISAN!!!) még nagyon messze van.
4/5 anonim válasza:
Biztos csak a debreceni lányok szerint hátrány....
5/5 anonim válasza:
Jézus mondá: a fő bűn a büszkeség. Amúgy én is ilyen vagyok, szerencsére társkeresési problémáim nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!