Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jómagam 44 éves vagyok!
Mindig is molett voltam, de soha nem okozott ez lelki válságot számomra. Sportoltam világ életemben. (Judo, kézilabda, súlyemelés, aikido (15 évig), kondizás, kerékpározás... utóbbi kettőt mai napig, alkalom szerűen)
De vékony-sportosra lefogynom soha nem sikerült! Mackós vagyok ,de mozgékony fajta. Legjobb példa erre Bud Spencer vagy a Kung Fu mester Sammo Hung. Ők sem fogytak le soha, pedig mennyit mozogtak/mozognak.
A kapcsolatteremtés nem alkat, inkább személyiségfüggő!
Ha kellemes a megjelenésed, azaz adsz magadra. (tisztálkodsz, férfiasan szépítkezel, férfiasan csinosan öltözöl) Kulturáltan beszélsz, szépen artikulálsz, van mögöttes tartalom a témáidban, nem pedig hümmögsz. És főként, ha kisugárzódik belőled az önbizalom, akkor nyerő vagy sok nőnél! (de más helyzetekben is)
Kamaszon, bennem is voltak kétségek. Ha dolgozik rajta az ember, elmúlnak!
A nőktől nem kell félni, bennük talán még több a kételkedés önmagukkal szemben.
Egyszer egyik mesterem mondta: "Még hogy nehéz csajozni! Kimész a Blahára. Leszólítasz 100 nőt, az kb. fél óra. 100-ból 10 elmegy veled randizni, abból 1-2 az ágyba is bebújik." :-)
Persze, a szerelem az más dolog! Én eddig 3 nőbe voltam szerelmes, ebből kettőt feleségül is vettem. (nagyjából 30 nőből)
(Hozzátenném, nem vagyok gazdag. Nem ez volt a vonzó a nők számára.)
Tehát, fel a fejjel! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!