Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lesz így valaha is barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz így valaha is barátom?

Figyelt kérdés
Viszonylag visszahúzódóbb típus vagyok, nem volt még barátom és csókom sem. Iskolán kívül máshová nem járok, nem szeretek kimozdulni otthonról (nem vagyok társasági ember). Ha mégis közösségben vagyok (általávan iskolában) akkor ott viszont sok mindenki megbámul. Kicsit kínosnak érzem már magam, hogy senkim nem volt és hogy engem csak a könyveim szeretnek... Viszonylag visszahúzódóbbak: ti hogy ismerkedtek? (16)

2015. aug. 14. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! írj privit, beszélgethetünk. Én is hasonló vagyok:)

F/17

2015. aug. 14. 01:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Én sem igazán járok el, csak ritkán. Ennek ellenére volt már barátnőm, szóval ne félj. Iskolában is ugyanúgy találhatsz magadnak valakit. (vagy valaki megtalálhat Téged) Ha megbámulnak, akkor idő kérdése. Csak ha valaki van, ne rontsd el. Adj visszajelzést, hogy kedveled, mert lehet, hogy eltántorodik és mégsem folytatja a közeledést.

Tehát a válaszom iskolában, ott van a legjobb lehetőség számomra. Persze hozzátartozik, hogy nem nagy településen élek, ezért itt helyben eljárni is kevés a lehetőség, hát még ismerkedni. Sok sikert és bátorságot! Biztos, hogy nem csak a könyveid szeretnek! :)

2015. aug. 14. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!