Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megtanulni smárolni?
esetleg van aki meg tudna tanítani?
17/F
Gyakorlással..
Persze, szívesen:
1. Találj egy lányt (én fiú vagyok)
2. Ismerkedj meg vele
3.1. Ha szimpatikusak vagytok és ő is úgy érzi, akkor mehet a csók
3.2. Hajolj közel hozzá
3.3. Nyisd ki résnyire a szád, hogy a nyelved átférjen az ő szájába és viszont
3.4. Mozgasd a nyelved
3.5. Örülj hogy magadtól is tudsz csókolózni..
Na figyelj.
Először is az ajkjaiddal "harapj" - ez ugye nem harapás, mert az ajkakkal nem lehet harapni - egyik, másik szájába, ha már érzed, hogy ő is beindult, akkor néha érintsed az ajkához a nyelved. Ezzel tudatalatt ébreszted a lányban a vágyat, hogy befogadja a nyelved. :) Ő is elkezdni ugyanezt. Lassan egyre jobban össze ér a nyelvetek. Az ő nyelve a te szádban, a te nyelved az ő szájában.
Fontos, hogy kezdj el lassan!! - egyébként mindent lassan csinálj! mert ha gyorsan csinálod, akkor az nagyon rossz, ÜGYELJ a fokozatos gyorsításra ;) - szóval lassan körözni a nyelveddel a másik szájában. Figyelj, hogy a párod nyelve is követi e ezt a körmozgást. Ha lágy a nyelve, akkor romantikusan akar csókolózni, de ha kemény, akkor egyre jobban gyorsíthatsz a tempón, majd visszavehetsz. Általában mindig az egyik fél irányít. :) Van hogy huncutkodik az irányító, bedugja, kiveszi, rányom a másik nyelvére, kötélhúzást csinálnak - egymás nyelvét próbálják visszatolni a gazdája szájába.
Szóval ilyen ez. :)
Egyébként pedig hetero vagyok, egyedülálló, és inkább a minőségire megyek, mint a mennyiségire.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!