Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az bűn, ha 12 éves barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az bűn, ha 12 éves barátnőm smárolni akar egy 25 éves fiúval, szerintetek szabad smárolniuk a törvény szerint?

Figyelt kérdés
Én mondtam neki, h talán fiatalabb fiúval kéne csinálnia az első csókot és a fiú is lekoptatta már, de barátnőm a fejébe vette, hogy vele fogja csinálni az első csókját!

2015. júl. 30. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Küldd rám én nem fogom lekoptatni! ;)
2015. júl. 30. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Smárolni...törvény szerint az is molesztációnak, szexuális bántalmazásnak számíthat. Még akkor is, ha a kisebb fél akarja. Amúgy gondoljon már bele a 25 évesnek ez baromi gáz. És szerintem várja meg azt akivel tényleg szerelmesek és avval csinálja, sokkal jobb lesz. Amúgy meg ez nagyon gáz...valahogy beszéld le róla. Szegény srác.
2015. júl. 30. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A jogszabályok szerint 12-14 év közötti személlyel 18. életévét be nem töltött személynek szabad csak ,,kezdenie"

14. életév és az fölött meg már szabad a vásár persze ha mindkét fél akarja.

2015. júl. 31. 09:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez mozgatja a 12 évesek fantáziáját manapság amúgy? :D
2015. júl. 31. 09:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm. 16 vagyok, de még 20 évessel sem jönnék össze, 19 sem. Nem, hogy 12 évesen egy 25 évessel, hol éltek ti?
2015. aug. 2. 04:07
 6/11 anonim ***** válasza:
ha a fiú lekoptatta mit pattog még, szerencsétlennek biztos nagyon kellemetlen lehet.Inkább ne égesse magát
2015. aug. 3. 11:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy csók miatt még nem fogják a fiút börtönbe vágni, persze, jogszabályt sért..

Szóval nem ajánlott ez a kapcsolat, de majd a kislàny jár börtönlátogatásra :')

2015. aug. 3. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Smárolni nem tudom, de lefeküdni nem, mivel kiskorú, fiatalkorúval lehetne max az meg 14-től van.
2015. aug. 12. 21:46
 9/11 anonim válasza:
65%

szia

gondolom kb. te is 12 lehetsz csak gondoljatok ble hogy nektek nem lenne gáz lesmárolni egy 1 évest??? mert ekkor köztetek a korkülönbség és amm 12 évesen tényleg ilyen dolgokon "gondolkoztok" inkább menjetek játszótérre meg ilyenek ennyi idősen én azon gondolkodtam hogy hogyan kérjek szüleimtől még 1 órát hogy a játszin lehessek ők meg már egy 25 évessel akarnak smárolni és ezek a "jövő nezemzedéke" - szégyen....

2015. aug. 12. 23:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha mind2en akarják, akkor gondolom,igen, de mit számít ebben az esetben, hogy bűn lenne-e, mikor a 25 éves pasit egyértelműen nem izgatja ez? Csávó megmondta, hogy ő nem akarja, akkor ? Ja amúgy írtak valami beleegyezési korhatárt a többiek, vagy mit, azt meg levitték ha jól tudom, 12-re, de mondom, ez itt most nem oszt, nem szoroz, mert pasi le se carja:) Viszont a kis barátnődnek meg nem kéne megerőszakolnia, kényszerítenie a pasit:D:D Mondd neki, hogy ezt bebukta:D
2015. aug. 12. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!