Szexualitásal kapcsolatos törvény szó szerint azt jelenti hogy akár 30-40 évesen is lehet 14 éves lányokall közösülni?
14 éves kortól ha a lány (vagy fiú) beleegyezik (nem kell írásba adnia)
Én hogy érted hogy ha a lány bele egyezik? Mindig bele kell egyeznie 18 évesen is én aszt hittem a bele egyezés szülői bele egyezést jelent. Csak hát azt sem értem mert honnan tudod hogy bele egyeztek át is baszhat a csaj az meg kicsit fura volna ha meg 2szerelmes pár meg kérdezné a szülőket hogy szabad e közösülniük.
"Én hogy érted hogy ha a lány bele egyezik? Mindig bele kell egyeznie 18 évesen is"
Megerőszakolásról hallottál már? Na az az amikor valamelyik fél nem egyezik bele...
,,Én hogy érted hogy ha a lány bele egyezik? Mindig bele kell egyeznie 18 évesen is én aszt hittem a bele egyezés szülői bele egyezést jelent. Csak hát azt sem értem mert honnan tudod hogy bele egyeztek át is baszhat a csaj az meg kicsit fura volna ha meg 2szerelmes pár meg kérdezné a szülőket hogy szabad e közösülniük."
Ezért írtam a következő mondatot. Csak formalitás. A szülőktől nem kell engedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!