Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A törvény bünteti ha valaki...

A törvény bünteti ha valaki az én személyzonosságomat felhasználva akar bosszut állni rajtam?

Figyelt kérdés

A párom lánya facebookot csinált az én nevemmel és képemmel és 130 ismerőse van már, mindneki azt hiszi hogy én vagyok, talán beszélget is velük, nem tudom. Már egy honapja van ez, de még most sem törölte ki. Az a baja velem hogy én az apjával élek egyutt, már 1,5 éve. A párommal nem is beszél, nem is köszön neki, mert haragszik rá amiért elvált.

Ha lát az utcán mindig kiabál utánnam hogy ribi, és kurv..., már komolyan nem tudom mit tegyek, jelentsem fel, hogy végre vállalja a felelőséget azért amit tesz? elmult 18 éves már. Munkahelyemről is kirugattak és folyamatosan megkeseriti az életem. Mit tegyek, jelentsem fel a facebook miatt? nekem nincs is fb-om ezért hiszi mindenki h én vagyok.

2015. jún. 29. 20:21
 1/8 anonim válasza:
igen bünteti most nemtudom hirtelen milyen jogcímen de az egyébként a facebookon bejelentheted a profilt hogy nem az övé illetve kérj emg pár ismerőst hogy tegyenek ugyanígy a facebook törölni fogja és így pereskedni se kell
2015. jún. 29. 20:24
 2/8 anonim válasza:
vagy írj közvetlenül a facebooknak az gyorsabb viszont készülj fel rá hogy fogják kérni a személyi igazolványod fénymásolatát
2015. jún. 29. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

azzal tovább mélyíted a szakadékot.

Hagyd a fenébe! Ne harcolj egy dacos gyermek ellen!

Amúgy minden egyéb ok miatt a FB ellen kellene egy olyan pertársaságot csinálni, hogy beleremegjen az egész internet. Rendkívül káros hatással van a létezése az egész társadalomra.

2015. jún. 29. 20:27
 4/8 A kérdező kommentje:
csinaltam egyet magamnak, arrol bejelentettem, de engem tiltottak le, nem kertek szemelyigazolvanyt. bejelentette par ismerosom is, de hiaba, mert ő elobb csinalta azt mint. a facebook nem csinal semmit, mindent megprobaltam mar.
2015. jún. 29. 20:28
 5/8 A kérdező kommentje:
20:27-esnek nagyon igaza van, a facebook nagyon karos a tarsadalomra, én utlom, nagyon sok bajt szül.
2015. jún. 29. 20:29
 6/8 anonim válasza:
ha írsz egy levelet foglalkozniuk kell vele valamit írd bele azt is hogy igazolni tudod a személyazonosságodat amennyiben muszáj
2015. jún. 29. 20:31
 7/8 anonim válasza:

egyébként tessék remélem segítettem ezzel :)

[link]

2015. jún. 29. 20:32
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. jún. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!