A törvény bünteti ha valaki az én személyzonosságomat felhasználva akar bosszut állni rajtam?
A párom lánya facebookot csinált az én nevemmel és képemmel és 130 ismerőse van már, mindneki azt hiszi hogy én vagyok, talán beszélget is velük, nem tudom. Már egy honapja van ez, de még most sem törölte ki. Az a baja velem hogy én az apjával élek egyutt, már 1,5 éve. A párommal nem is beszél, nem is köszön neki, mert haragszik rá amiért elvált.
Ha lát az utcán mindig kiabál utánnam hogy ribi, és kurv..., már komolyan nem tudom mit tegyek, jelentsem fel, hogy végre vállalja a felelőséget azért amit tesz? elmult 18 éves már. Munkahelyemről is kirugattak és folyamatosan megkeseriti az életem. Mit tegyek, jelentsem fel a facebook miatt? nekem nincs is fb-om ezért hiszi mindenki h én vagyok.
azzal tovább mélyíted a szakadékot.
Hagyd a fenébe! Ne harcolj egy dacos gyermek ellen!
Amúgy minden egyéb ok miatt a FB ellen kellene egy olyan pertársaságot csinálni, hogy beleremegjen az egész internet. Rendkívül káros hatással van a létezése az egész társadalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!