Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem akarhat rendesen smárolni?
Két hete kavarunk,de még egyszer sem smároltunk úgymond rendesen.Mármint nyelvel.Nekem a hosszan tartó,vagy sok egymás utáni szájrapuszi csókot jelent,tudom hogy sokan ezt nem így gondolják.. :D de erre nem mondanám azt hogy smároltunk.Nem tudom mért nem akarja használni a nyelvét,már kétszer próbáltam átvinni a dolgot nyelves csókba,de egyszer csak szimplán nem akarta,máik esetben meg mondta is hogy ne..
Hú elég gázul fogalmaztam meg :DD de máshogy nem tudom,és kiváncsi lennék hogy szerintetek ezt miért csinálhatja,talán csak egyszerűen nem szereti a nyelves csókot? próbálkozzak még?
18l,18f (ő a srác)
erőltetni semmiképp sem szeretném,esetleg majd egy kisebb idő múlvaa újra megpróbálni illetve ha nem,akkor beszélgetni róla:)
viszont érdekes mert mikor a nyakamat csókolgatja,sokszor használja a nyelvét is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!