Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen a pasikkal? 😢😢 15/L

Figyelt kérdés
Szeretnék tartós/komoly/hosszútávú/őszinte kapcsolatot de semelyik fiú nem akar tőlem semmit..😢😢
2015. szept. 16. 17:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A normális őszinte ilyen pasik az a baj hogy távol laknak...na de a bunkó parasztok meg itt vannak a nyakamon..😢😏😂
2015. szept. 16. 18:25
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia:)

Írj privit, meséld el mi volt. És szívesen megismernélek!

F/17

2015. szept. 16. 18:31
 13/21 anonim ***** válasza:

En is igy vagyok hogy a normalis lanyok altalaban messze laknak innen.

Irj privit, szivesen megismernelek ;)

18/f

2015. szept. 16. 18:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát aranyosak vagytok..meg minden,de 15-16 évesekkel ismerkednék meg akik közel laknak,mert hogy ne utazzon sokat de ha szeret akkor nem számít a pénz.de rám írhattok nyugodtan😊😊
2015. szept. 16. 18:37
 15/21 anonim válasza:
Es mi lenne ha nem mondanad nekik? Vagy hogy akkor fekszel le vele ha mar ismered es jol kijottok es mar egyutt vagytok egy ideje? L/15
2015. szept. 16. 18:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát..öhm..nem tudom..ha hosszú távú kapcsolatot akarok akkor muszáj lenne hazudnom..de ha őszinte vagyok akkor hamar vége lesz mert nem adom magam oda.
2015. szept. 16. 19:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül ezzel én is így vagyok ezzel csak fiú,igazából csak komoly kapcsolat kéne már végre mert az eddigiek csak idő pazarlás volt 16/F
2015. szept. 16. 19:21
 18/21 anonim ***** válasza:

:DDDDD

de most komolyan..

2015. szept. 16. 19:49
 19/21 anonim ***** válasza:
juhahuajujjjaj. fogtam én már ki ilyen lányt. tudod ha komoly kapcsolatot akarsz akkor komoly srác kell neked. namost az van, hogy én elég brutkón úgy nézek ki mint egy dutyiszökevény, ami imponáló köreitekben. az ismerkedés során kiderült hogy nem is vagyok olyan suttyó mint az elsőre tűnik. mondhatni komoly vagyok amikor komolynak kell lenni. de fogadni mernék, hogy ahogy belecsöppensz egy kis komolyságba, megérzed a súlyát, esetleg társul hozzá egykis nagybetűs élet meg valóság, egykis szeletke az igazi világból, összefosod magad, és lepattansz mint a patkány a rezsóról.
2015. szept. 16. 23:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Szívesen megismernélek
2015. szept. 17. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!