Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még senkim? (15/L)
Figyelt kérdés
Soha senkinek nem tetszettem még. Legalábbis kicsi a valószínűsége. Senki nem mondta meg. Itt vagyok most 10.es gimnazistaként és kb egyik fiú osztálytársammal sem beszéltem még 3 mondatnál többet. Meg senkivel. Nincsenek fiú barátaim, soha nem is voltak, senkivel nem beszélek neten sem, miközben a korombeliek már talán párkapcsolattal is rendelkeznek. Elvileg szép vagyok, legalábbis azt mondják. Annyi a baj velem, hogy kicsit csendesebb, visszahúzódóbb vagyok. De ha valaki rám írna a neten vagy többet beszélnénk akkor megnyílnék. Valaki, normális vélemény, Előre is köszi:))2015. szept. 14. 19:30
11/15 anonim válasza:
En is igy vagyok teljesen, mint te es ennyi idos.
12/15 anonim válasza:
És nekem? 17l Na de komolyan, semmiről nem vagy lekésve, majd eljön mindennek az ideje.
13/15 pokiloki válasza:
Hát olvasgatok itt kommenteket rendesen xD. A kommentelőnek mondanám: Nekem személy szerint a visszafogott lányok jönnek be akik a leírás alapján olyanok mint te mivel azokban a lányokan jobban meg lehet bízni. Az viszont már probléma h nem tudsz kommunikálni. fiukkal. Ne várd el h odamennyenek és beszélgessenek veled ha azt se tudják h mit mondjanak mivel nincs meg a közös beszélgetési pont. Ezzel a magatartással meg. a fiúk azt veszik le h nem érdekled őket... hiszen a randi meg. barátkozás is kétoldalú penge. Személ sueront azt hiszem h tényeg szép lehetsz de azért annyira nem.....mivel a nagyon szép lányokra akkor is rámennek a skacok ha az csendes.Ha meg ilyen szöveggel jössz h irj rám én megnyiloo neked....hát ebből egy hataomas szendvisz parti fog kikerekedni majd egy fővárosi buszmegállóban kötsz ki bedroozva megerőszakolva..... Légyszives ilyen helyre ilyen mondatokat ne irj ki mert ezekből leszek a naív áltozati bárányoo. Sok sikert s továbiakan. pawik terén. még csak15 vagy van időd. Ja és felejts el mindenkit aki ideirt neked h ismerkedne mert nem hiszem h jol járnál. ......20/F
14/15 anonim válasza:
Írhat bárki nyugodtan! :) 15/F (Bp.)
15/15 anonim válasza:
Nekem sem volt senkim, pedig veled egyidős vagyok. Még semmi nincs veszve. Nekem vallottak mar szerelmet 4-5-en de Én hajtottam el őket. Mert mind bamba, büdös, béna srácok voltak akikkel csak leégtem volna allitolag szép vagyok(nem hiszem el).
Fiú osztályban vagyok, csak 3-an vagyunk lányok. Szinte minden sráccal kijövök, de visszahúzódó vagyok, mondjuk ha belemut akkor beszologatok mindenkinek, aki met cikizni próbál igen hamar elküldöm a francba.
Van 1-2 fiú haverom, de tenyleg én rajuk haverként tekintek, nem úgy, mint pasikra. Ezt ők is tudják.
Egyetemen konnyebb lesz minden, ne aggódj!
Addig járj el mondjuk sportolni, bulizni stb.
Ott szert tehetsz új kapcsolatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!