Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek minimum hány centi magas fiú kellene?
Jó pár éve történt.
165-166cm körüli alacsony pasi vagyok.
Emberileg elkezdett hozzám vonzódni egy 175-177cm körüli kiscsaj.
Nagyon kedveltük egymást, tényleg
De! én, mint az alacsony pasi UTASÍTOTTAM el a csajt aki nálam fél fejjel magasabb volt.
Mondjátok 150cm körüli lányok, mi a jó abban ha 2.2,5 fejje különbséggel a fa*ig értek a kiszemelteteknek?
Nekem pl az egymagas lányok jönnek be, és az eddigi párkapcsolataim is velem egymagas lányokból tevődtek össze.
És még it mondjátok hogy a szerelemben kor, tömeg, magasság nem számít. Igaz is egy 155 cm lánynak nem számít a magasság, lehet 180-190-2méter, tökmindegy, de 2 méter felett is mindegy, de egy 166cm nem mindegy csak 180+ fölfele mindegy, nem számít.
-.-
Legalább legyen egymagas velem, akkor már okés minden. 170cm vagyok, szóval nem nagy elvárás, de nekem a legszebbek a 185cm körüli pasik. :)
17L
166 cm vagyok és úgy 168+ fiúk "küzdhetnek a kegyeimért" :')
14/l
En 169cm magas 18 eves lany vagyok.
172 cm-tol mar jo, de minnel magasabb annal jobb, valahogy ez a kulsoseg a legvonzobb :D
Nem a magasságból fogom eldönteni,szimpatikus-e valaki
Egyébként,nem nehéz felülmúlni az én 162 centim,szóval ezekkel nincs gondom.Volt már 170 centis,180 centis kiszemeltem is,de nekem oly' mindegy mekkora,ha ÉN vonzónak tartom.
165 vagyok szóval 170 cm feljebb
14/l
155cm vagyok
Magasabb mint én (vagy velem egy magas) de ne legyen vagy 2 méteres.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!