Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek minimum hány centi magas fiú kellene?
Figyelt kérdés
És te milyen magas vagy? :) korod is írd le kérlek :)2015. szept. 9. 17:05
31/121 anonim válasza:
Minimum 180-185.
Én 178 vagyok.
16/l
32/121 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy..nyilván jó érzés tud lenni,ha magasabb nálam a fiú,mert az valamilyen szinten biztonságot ad.Viszont az egyáltalán nem kizáró ok,ha a fiú esetleg egy kicsivel alacsonyabb nálam.Én 160-162 cm körül vagyok,tehát amúgy sem vagyok valamilyen magas,így valószínű így is úgyis magasabb lesz a fiú.Ami a legjobban tud tetszeni,az viszont kb.a 170-175 centis fiúk,mert az az a magasság,ami olyan normális,és az én magasságomhoz is illik. :) 15/L
34/121 anonim válasza:
minnél magasabb annál jobb akár 2m is én 15l 174 cm , de minimum180
35/121 anonim válasza:
Barátom 175 körül van kb, az úgy pont jó :)
De amúgy számomra nem nagyon van alsó(/felső) határ. Mondjuk 150 alatt eléggé fura lenne.
(164 cm), 14/l
36/121 anonim válasza:
Ha szeretem, a legutolsó ami érdekel, a magassága.
39/121 anonim válasza:
175 cm és én 171 cm magas vagyok
17/L
40/121 anonim válasza:
Én 179cm vagyok és 14 éves...jó lenne ha a srác 180-187 között lenne. Ha szeretjük egymást, felőlem lehet akár 176 is. De ha minimum 180 lenne, az lenne a tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!