Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek minimum hány centi magas fiú kellene?
Engem sajnos zavar, ha egy srac alacsonyan nalam. Biztos benne van ez az erő-hatalom-mindenizé sugárzás, meg az is, hogy engem sokat piszkaltak a magassagomert (180cm) kisebb koromban. Nem olyan király érzés 12-13 évesen az akkor meg koedukált tornasor elejen állni. Szoval nekem fontos, hogy 180-nal magasabb legyen a fiatalember, az, hogy mennyivel..hat, ilyen magassagnal mar nem válogathat annyira az ember :D de szeretem, ha valaki sokkal magasabb, persze, néha nekem is jol esik kicsinek érezni magam.
Egyebkent a fiuk kozul is rengeteget zavar, ha a lany a magasabb. Ezt azoknak üzenem, akik alacsony fiukent támadásnak veszik, hogy a lányok a magasakat szeretik. Magas lánynak lenni sem könnyű, de ez van, ezen senki nem tud változtatni, ha nyavalygunk rajta, attol nem leszünk sem kisebbek, sem nagyobbak. Ezert nem masok preferenciain kell változtatni, hanem a hozzaallasotokon. Ha egy lánynak nem tetszel, majd tetszel masiknak, elobb-utóbb mindenkinek lesz noje\pasija.
20/L
175-től felfele bármi
175 vagyok és 14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!