Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10-es skálán vajon mennyire vagyok lúzer? 18/L
ezek a fiúk léteznek hidd el
várd meg az egyetemet, ott egyszerű lesz, nagyváros, sok ember
és nem vagy lúzer csak így alakult
#1 vagyok
csak jó helyen kell keresni őket :D
általában az ilyen fiúk visszahúzódóbbak, mint pl én is, tudom miről beszélek
Mondjak jobbat ? :)
Kisvárosban élek . Okos vagyok ( érettségim 4-5 lett ) , közelebbi főiskolát választottam barátnőm miatt ,hogy gyakran találkozhassunk.
Nyár elején érettségi után dobott . :(
Beteltek a helyek állami támogatásosra , és ebben a suliban nem indul csak önköltséges szak , azt pedig nem tudom finanszírozni és a családomtól se várom el . :)
1 évet elbuktam , a saját hülyeségem miatt , és a szerelem miatt , ezért most dolgozok és várom a jövőévet, hogy végre mehessek egyetemre Pestre állami támogatásos szakra. Igazából most nem is látom saját magamon sem az értelmét ,hogy belekezdjek hosszútávú kapcsolatba itt helyben , megvárom a jövő évet , és remélem minden jó lesz.
18/F
1. visszahúzódóak és pont ezért nem találom őket! :D lehetetlen helyzet
19:15 18/f nagyon fontos ,hogy a továbbtanulásnál önzőnek kell lenni, akármit mond a szerelmed, vagy a haverod. nagyon sajnálom,hogy ez történt veled, de minden hibánkból tanulunk, eljön a te szerencséd is, hidd el! :)
Signaculum: Veszprémbe, a pannon egyetemre szeretnék menni! :)
Elkerültük egymást. Nah jó, én szándékosan bújtam el előled. De csak mert még nem találtál meg azért nem vagy lúzer, csak nem voltál elég élelmes, hogy less számolás közben. :)
22/F
Azért mert nem vagy sikeres párkapcsolatokban attol még nem vagy luzer....léteznek olyan fiuk akikre vágysz,csak nézz kicsit szét,ne csak abban a kisvárosban keresgélj...:)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!