Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dóri115 kérdése:
Szerintetek Dancsó Péter 10-es skálán mennyire jó pasi? (Lányoknak szól)
Figyelt kérdés
Ti voltatok már szerelmesek Dancsó Péterbe??? És ha igen mennyire jó pasi??? Mert sztem 1-10-es skálán 10/9
Ti mit gondoltok? Szerintem mostanában nagyon jó pasi lett!!!
2015. júl. 23. 15:19
1/31 anonim válasza:
Ez a kérdés már szerepelt itt. Ha nem lenne youtube-os, akkor csak egy átlagos pasinak látszódna. De mivel youtube sztár, így felértékelődik, akárhogyanis nézzen ki.
3/31 anonim válasza:
Mindig az inges pulóver van rajta, legalábbis legtöbbször. :) Leéli az életét a neten meg a 4 fal között.
4/31 anonim válasza:
"Mert sztem 1-10-es skálán 10/9 "
Te most viccelsz?
Az arca teljesen átlagos, testre meg tiszta nyüzüge. Ha nem lenne youtube sztár rá se néznél az utcán.
5/31 anonim válasza:
Megengedte ő neked, hogy ilyet kérdezz?
6/31 anonim válasza:
Hiába tetszik nektek ő már Meriliné.
7/31 anonim válasza:
Már megint Dancsó. Édes istenem. Hagyjátok már azt a csávót... semmiben sem jobb mint az átlag. Sőt. A videóit előre megtervezi és úgy persze hogy tud vicces lenni. Ha bárki is egy kecsit több időt szánna rá jobb lehetne mint Dancsó. Fura a mostani OVS en a 12 éves rajongóin kívül senki nem nevetett rajta. Talán még azok is kiábrándultak belőle. Nem csodálom hisz képmutató és arrogáns akármennyire próbálja tagadni :D. Az ég világon nem lesz ő jó pasi :D.
8/31 anonim válasza:
RobbStar! 18 éven alul nem mehetnek be OVS-re :)
9/31 anonim válasza:
Komoly? Na ne szívass, azt a k**va. Akkor én nyilván hazudok :D. Hogy lehet az hogy annyi "fiatalkorút" láttam én ott akik nem néznek ki 18 nak? Ezt meg tudnád magyarázni? Elég furcsa. És az a sok visító hang. Hmm...tényleg mindenki 18 lehetett :D.
10/31 anonim válasza:
@Bubumacii
Ja. Szülői felügyelet nélkül.
https://www.youtube.com/watch?v=iweNNIhb8U0
Vagy csak én tévedek és ezen az ovs-en volt az alul fejlődött 18 éven felüliek csúcstalálkozója is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!