Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek? Nagyon lúzer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Nagyon lúzer vagyok? :/ 17/F

Figyelt kérdés

Lassan másfél hete mentünk szét barátnőmmel..engem ez eléggé meg gyötört és még mindig próbalkozok hátha de űgy tűnik semmi értelme sincs. Csak ha nem beszélek vele az annyira rossz érzés és olyankor mindig úgy érzem mintha valaki gyomorszájba rúgott volna..(azért szakítottunk mert olyat kért tőlem h dugjak meg mást mert Őt nem érdekli, én is szűz vagyok meg Ő is csak még januárig nem akarja elveszíteni de semmi szexre utalo jelet nem mondtam nem is kívántam) és ma bele léptem a facebe mivel Ő az enyémet feltörte és ezért adta meg de csak pár perce és akkor láttam hogy mindenkinek szíveket kuldozget (fiúknak) meg egyéb találkozókat beszel meg velük stb..én erre rá kérdeztem es azt mondta hogy csak barátok (de azért egyikkel aki lesmárolta őt buszon még mindig beszélget pedig szidta stb)

Neharagudjatok hogy ilyen hosszú lett!

2015. aug. 25. 16:04
 1/7 anonim válasza:
84%
Hagyd az exedet elegge k.rv.snak tunik. Próbálj magadra koncentrálni es probald magad ossze szedni Menj el is merkedni vagy logj a haverjaiddal
2015. aug. 25. 16:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Ismerkedni nem nagyon szoktam mert mar elegem van kb mindenkibol es hiaba logok a haverjaimmal ugyanugy ra gondolok ha latok egy part csokolozni vagy akarmi
2015. aug. 25. 16:25
 3/7 anonim válasza:

Szerintem hagyd a fenébe. Tudom, hogy ezt így nem könnyű, de próbáld meg.

Ha szeretsz valakit engedd el, ha visszajön a tiéd, ha nem, akkor sosem volt az.

Kérdésedre válaszolva egyáltalán nem vagy lúzer.

Felejtsd el a lányt és keress egy jobbat, akivel megértitek egymást és kölcsönös a tisztelet, mert te jobbat érdemelsz.

Sok sikert :)

2015. aug. 25. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Felejtsd el ismerj meg mást.

Ha meg nem,akkor meg emészd magad még hónapokig!

*taps-taps*

2015. aug. 25. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy megszabadultál egy szűzkvától, a csaj tipikus esete. Majd szenvedjenek az új pasijai XD.

Dugj meg mást! :D

Gondolom, fiatal vagy még, az első mindig fáj, de majd jön egy csinosabb, helyesebb lyányka, akinek te leszel az első, s elfelejtetti veled!

2015. aug. 25. 23:18
 6/7 Oliver Peter válasza:
Ez picit olyan mint az en kapcsolatomban, barátnőm állandóan kivolt kèszülve hogy èn más lányokkal beszèlek, találkozok ès nm èrtem. Mert ez nem kapcsolat hanem börtön , amíg nm beszèlitek meg persze, mert nm tesz jót az ha folyamatosan csak eggymással találkoztok. Kell 1 pici szabadság persze mèrtèkkel :D
2015. szept. 8. 12:06
 7/7 A kérdező kommentje:
3 hete szakitottotunk es gyoluljok egymast :)
2015. szept. 8. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!