Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyeim! Nektek milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Nektek milyen hajviselet jön be leginkább?

Figyelt kérdés

Csak mert most készülődök fodrászhoz, és kb. szinte mindenre jó a hajam. Már eléggé nagy, szembelógós...

Olyan fajta (nemnagyon értek hozzá amúgy, de), nem "rasztásodik" be... Ilyen norm :D

És kb viselhetem Páwaként, meg emóként, szinte mindenféleképpen...

17/F

Ja és meleg fiúk is válaszolhatnak, csak hogy lássátok kivel álltok szemben ^^

2015. aug. 31. 21:03
 1/6 A kérdező kommentje:

Közben kiokosodtam (még mielőtt írnátok), hogy a raszta automata lesz, ha nem mosom...

Szóval elnézést :D

2015. aug. 31. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az a hossz tetszik, amibe már pont bele lehet túrni, és nem legyen agyonzselézett, mert az már undorító. :"DD Ezenkívül nincsenek elvárásaim, hogy milyen frizura legyen... Mondjuk a páwás is jól néz ki, csak ahhoz nm nyúlnék hozzá. :DD 16/L
2015. aug. 31. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:

2-4 cm az, ami szerintem jó. Ahogy az első is írta, abba bele lehet túrni.:)

De a páwába én sem nyúlnék...

2015. aug. 31. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem majdnem minden haj bejön kivéve az ilyen nagyon homi emo, ecsetfej vagy az ami egy madárfészekre emlékeztet. :D

De amúgy a legjobb tényleg az amibe már épp bele lehet túrni :)

2015. aug. 31. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak ne ecsetfrizura legyen. :D Meg a szembe lógó haj sem ajánlott, idővel rontja a látást. Nekem stílusomnál fogva a hosszú/félhosszú, egyenes haj jön be. Csináltass olyan frizurát ami neked tetszik és jól áll, úgy ha lesz valakid is azt fogja elfogadni. :D Esetleg majd vele megbeszéled milyen tetszene neki, nem lehet megjósolni előre. :D 17/L
2015. szept. 1. 02:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :*
2015. szept. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!