Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejön az ilyen...

Lányok nektek bejön az ilyen hajviselet?

Figyelt kérdés

Az ilyen hátrafogott haj

[link]

3.kép

[link]

2015. aug. 25. 19:12
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nekem igen, de csak akkor ha rendesen van haja, es nem fel van nyirva a nagy resze.
2015. aug. 25. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Aha, főleg a középső képen szakállal, bajusszal. Na az a best!
2015. aug. 25. 19:18
 3/13 A kérdező kommentje:

itt van még 1 kép :)

[link]

2015. aug. 25. 19:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, de azért érdemes lenne tudni, hogy milyen a fej, amin hordják, mert nem mindenkinek áll jól. Gizdáknak idétlen fejük lesz tőle.
2015. aug. 25. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Bejön, szexi. De tényleg igaz, hogy nem mindegy ki hordja. Szerintem ahogy a lányoknál a pasiknál is öltöztet egy jól választott frizura; nem kéne az egyen rövidet nyomatni mindenkinek, de sok pasi mondta már hogy a kényelem az első...
2015. aug. 25. 19:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nagyon jó, ha jól áll a srácnak, és illik a stílusához.
2015. aug. 25. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem mindig is bejött a hosszú haj, akárhogy is van éppen "felcopfolva" :D Sokkal jobban, mint a rövid. Kár, hogy kevés srác mászkál ilyen hajjal az utcán...

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 25. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem sajnos nekem nem jön be az ilyen haj.Szerintem egy fiú attól fiú,ha rövid haja van.De ha neked nagyon tetszik és esetleg szeretnél ilyen hajat,akkor rajta!

A te hajad,a te döntésed!

2015. aug. 26. 07:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi nem a haja miatt férfi, vagy nem férfi. Ezt legfőképpen a viselkedés határozza meg. Egy hosszú hajú férfi lehet sokkal férfiasabb, mint egy rövid hajú, ha felnőttesen öltözik, férfias testalkata van, és a legfontosabb: férfiként viselkedik.
2015. aug. 26. 12:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is bejön, csak ne legyen hozzá az a jézus-szakáll plsss. XD
2015. aug. 26. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!